...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ביסקווטים עם צימוקים / פפריקהו--- איה 16/11/2008 03:29

ביסקווטים עם צימוקים / פפריקה

המרכיבים:
לצימוקים מושרים:
300 גרם צימוקים לבנים
100 גרם קליפות הדרים מסוכרות (תפוז/לימון)
3 כוסות רום

לבצק:
500 גרם קמח
30 גרם שמרים יבשים
כוס שמנת מתוקה
250 גרם חמאה
4 כפות סוכר
קמצוץ מלח

לקימוח:
15 גרם (כף גדושה) קמח
20 גרם חמאה

להגשה:
30 גרם חמאה מומסת
30 גרם (1/4 כוס דחוסה) אבקת סוכר

הכנה:
יוצקים מעל לצימוקים רום, מוסיפים קליפות הדרים מסוכרות, לימון או תפוז או גם וגם ללילה.

ממיסים חמאה מוסיפים שמנת מתוקה, מדוללת במעט מים או חלב.
מכינים בצק מקמח, שמרים, קורט מלח וסוכר (ניתן להשתמש במיקסר) כשמתקבל בצק חלק מוסיפים את החמאה המומסת. מכסים את הבצק ונותנים לו לתפוח שעה עד שעתיים.

מוציאים את קליפות הלימון מהמשרה וחותכים לקוביות.
פותחים את הבצק על משטח העבודה בעזרת הידיים, מניחים מעל את הצימוקים וקליפות ההדרים ומקפלים. יוצקים מעט מנוזלי ההשריה לקערת המיקסר ומחזירים את הבצק ללישה (איטית) נוספת.

מניחים נייר אפייה על משטח העבודה, מקמחים קלות, מכסים בנייר אפייה נוסף ומרדדים את הבצק לגובה 1 ס"מ, בעזרת כוס או פורמה חורצים עיגולים.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, משומנת קלות בחמאה. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות.
מברישים את העוגיות בחמאה מומסת, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.







כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון.............ו--- איה16/11/2008 03:23
ביסקווטים עם צימוקים / פפריקהו--- איה « הודעה נוכחית
16/11/2008 03:29
ירכי עוף בקינמון ו--- איה
16/11/2008 04:20
מאפין תירס- פיליס גלזרו--- דלית
16/11/2008 06:51
סלט עשביםו--- הדר
16/11/2008 09:16
מוס -סורבה תותיםו--- זברה
16/11/2008 09:20
קונכיות פסטה ממולאות גבינהו--- זברה
16/11/2008 10:39
עוגיות[סנדביץ'] שוקולד רכות עם חמאת בוטנים ו--- פלפלית
16/11/2008 11:54
בורקס גבינה מבצק פילאס תורכיו--- אספרגוס..
16/11/2008 12:54
רצועות הבצק לפני הנחת המילויו--- אספרגוס..  
16/11/2008 12:58
רצועות הבצק עם המילוי לפני הגלגולו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:01
גלגול הרצועות לבורקסו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:03
הבורקס בתבנית לפני אפייהו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:05
הבורקס מוכנים לאכילה - בתיאבוןו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:12
לחמניות מקמח מלאו--- לאה.ק
16/11/2008 17:57
בואיקוס לחמניות גבינהו--- שונט  
16/11/2008 18:44
לחם מלא-ו--- יעלי
16/11/2008 19:52
אושפלאו עוף ואורז - טעים ביותרו--- אספרגוס..  
16/11/2008 20:47



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן