...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת תפוחים 3 שכבותו--- פנינהט   27/1/2012 11:14

עוגת תפוחים 3 שכבות

מצרכים והכנה:

בצק:
1/2 2 כוסות קמח תופח
4 חלמונים
1/2 כוס סוכר
200 גר חמאה או מרגרינה

לעבד את כל החומרים לבצק רך, להוריד 1/3 מהבצק, לעטוף בניילון נצמד ולשמור בפריזר.

את 2/3 הבצק שנותרו לסדר בתבנית מס` 26 בתחתית וכ-2-3 ס"מ על השוליים , להכניס לתנור בחום בינוני 175 מעלות ולאפות לצבע זהוב בהיר (בערך 20 דקות), לקרר.

מלית:
7 תפוחים גדולים, קלופים וחתוכים לפרוסות דקות
1/2 כוס סוכר
חצי שקית אינסטנט פודינג וניל (בערך 31/2 כפות)
1 כף קינמון

לשים את התפוחים בכלי מתאים למיקרוגל, לערבב עם הסוכר ולרכך בחום גבוה בערך 4-5 דקות.
לסנן מנוזלים מיותרים, להוסיף את האינסטנט פודינג ואת הקינמון לערבב היטב ולצנן.

להקציף 4 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף יציב
להוסיף את יתרת האינסטנט פודינג , להבליע היטב בקצף.

הרכבת העוגה:
להניח על הבצק האפוי את התפוחים
מעל את הקצף
לבסוף לגרד מלמעלה את הבצק שהשארנו במקפיא, ולפזר מעל הכל כף אחת של סוכר דמררה.

לאפות בחום 175 מעלות בערך 40-30 דקות, עד שהפירורים למעלה זהובים.

בתאבון





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי ............... ו--- פלפלית27/1/2012 06:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כתר שמרים ממולא תפוחים וקינמוןו--- מרילין במטבח  
27/1/2012 10:01
עוגת תפוחים 3 שכבותו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
27/1/2012 11:14
ועוד תמונה על כל 3 השכבות מבפניםו--- פנינהט  
27/1/2012 11:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן