...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק גריסיםו--- זהבה ש    25/1/2012 17:58


2-3 עצמות בקר
1 כוס גריסים[לא היה לי השתמשתי בחיטה. טעים]
כמה עגבניות רכות , קלופות וקצוצות. או קופסה של 800 גר עגבניות מגורדות
כמה גבעולי סלרי ועלים
חופן כוסברה קצוצה
1 בצל קצוץ
אבקת מרק עוף, פלפל שחור, מעט כורכום מעט סוכר

אופן ההכנה
לטגן את הבצל , להוסיף את העצמות ולהמשיך לטגן . להוסיף את גבעולי הסלרי
והעלים ולאדות מעט לאחר מכן להוסיף את העגבניות ולהמשיך לאדות.

להוסיף מים ואת הגריסים ולבשל עד אשר הגריסים מתרככים להוסיף תיבול ולהמשיך לבשל עוד קצת ואז לכבות את האש ולהוסיף את הכוסברה הקצוצה.

לשים לב לכמות המים . מכיוון שהמים ניספגים בגריסים. אם חמוץ לכם מדי מהעגבניות. מכיוון שבחורף העגבניות חמוצות יותר. הוסיפו עוד מים
מרק טעים מאוד





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ............ ו--- פלפלית25/1/2012 06:43

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מרק עגבניות ולחם איטלקי ו--- פלפלית  
25/1/2012 11:48
מרק שעועית שחורה ו--- פלפלית  
25/1/2012 11:58
לחם בירה - ארז קמרובסקי + הדגמה מצולמתו--- פלפלית  
25/1/2012 12:05
מרק גריסיםו--- זהבה ש    « הודעה נוכחית
25/1/2012 17:58



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן