...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שבלולי פילאס במילוי תרד וצפתית ו--- אורית(ה)   5/1/2012 18:58

יצא מעולה... תודה פלפלית והדר על "תדרוך התרד"

המצרכים
~~~~~~
חבילת בצק פילאס (אוהבת את "מעדנות") - מופשרת במקרר מס' שעות או על השיש בחורף..
1 חבילת עלי תרד טריים (יש לקנות שקית עלים שטופים)
300 גרם גבינה צפתית
חלמון ושומשום להברשה ופיזור על השבלולים

ההכנה:
~~~~~
- במחבת טפלון עם כפית שמן זית, להקפיץ/ לערבב את התרד עד שיאבד מנפחו והנוזלים יתאדו.
- לקצוץ את התרד ולערבב בקערה עם הגבינה הצפתית.
- לתבל במעט מלח, פלפל שחור - לפי הטעם.
- לפרוס את בצק הפילאס (הוא כבר מגיע מרודד) עם הניילון שהוא מגולגל בתוכו - מאוד נוח לעבוד כך על השיש... גם שומר על הנקיון.

לחתוך לרוחב ל - 9 חלקים שווים.
- לפזר 2 כפות מהמלית לאורך המלבן. לסגור לרולדה קטנה ולגלגל סביב עצמו לשבלול.
את קצה השבלול לתחוב מתחת לשבלול, כך תשמר הצורה בזמן האפייה והוא לא ייפתח.
- למרוח כל שבלול בחלמון ולפזר בנדיבות שומשום.. אפשר גם קצח..

- לאפות בתנור שחומם ל 180 מע' כ 50 דק' (עד הזהבה יפה של המאפה.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי ........... ו--- פלפלית5/1/2012 07:15

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
גלילות בצק במילוי בשרים שהתבשלו במרקו--- פלפלית  
5/1/2012 13:41
גלילות בצק במילוי בשרים שהתבשלו במרק - תקריבו--- פלפלית  
5/1/2012 13:45
טחינה עגבניות מיובשותו--- שנינה
5/1/2012 16:15
קליפות תפוזים מסוכרותו--- גדולה
5/1/2012 18:18
שבלולי פילאס במילוי תרד וצפתית ו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
5/1/2012 18:58



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן