...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת אננס וסולת הפוכה ו--- מרילינעמי   1/1/2012 08:03

עוגה מאוד טובה, עסיסית וגם יפה בזכות האננס המקורמל שמעל. העוגה מבוססת על מתכון של חיים כהן (עוגת אגסים וסולת) שגם אותו הכנתי מספר פעמים.

תבנית מתפרקת בגודל 26

מצרכים לציפוי אננס קרמל
חצי כוס סוכר
אננס חתוך מסונן מקופסת שימורים (800 גרם ברוטו)
~
מצרכים לבלילה
4 ביצים
150 גרם סוכר (3/4 כוס)
70 גרם קוקוס (3/4 כוס)
100 גרם קמח (3/4 כוס)
175 גרם סולת (3/4 כוס)
שקית אבקת אפיה
חצי כוס מסירופ האננס
חצי כוס שמן
~
מצרכים לזיגוג:
חצי כוס מסירופ האננס


מכינים את הציפוי אננס קרמל:
מרפדים את תבנית האפיה בנייר אפיה כולל בשוליים.
מפזרים שיכבה דקה של סוכר על מחבת ומחממים על אש בינונית. במקום שבו רואים שהסוכר נמס מוסיפים כף שטוחה של סוכר מעל.
כשכל הסוכר נמס לקרמל יוצקים אותו על נייר האפיה שבתבנית ומסדרים מעל את האננס בצורה נאה. שומרים בצד.

מכינים את הבלילה ואופים:
מקציפים את הביצים והסוכר עד שהם תופחים ובהירים
מוסיפים את הקוקוס, הקמח, הסולת ואבקת האפייה ומערבבים בכף עץ עד שהבלילה אחידה
מוסיפים את סירופ האננס והשמן ומערבבים שוב.
יוצקים את הבלילה על האננס ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ל- 40 דקות או עד שהעוגה יציבה למגע במרכז. זהירות לא לייבש.

הופכים, מזגגים ומגישים:
מוציאים את העוגה מהתנור, פותחים את שולי התבנית, הופכים את העוגה על צלחת הגשה גדולה, מקלפים את נייר האפיה ומברישים בסירופ אננס.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון................ו--- אורית(ה)1/1/2012 07:01

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת אננס וסולת הפוכה ו--- מרילינעמי   « הודעה נוכחית
1/1/2012 08:03
צלי בשר משגע בחלב קוקוס ובהרטו--- מרילינעמי  
1/1/2012 08:08
עוגת שיש בחושהו--- אורית(ה)  
1/1/2012 12:25
עוגת לייקח לימונדהו--- אורית(ה)
1/1/2012 14:20



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן