...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שבלולי שמרים - במלית פיצה ו--- אורית(ה)   30/12/2011 13:49

הבצק:מתוך אתר הבית של "שמרית"
בתוספת הערות ושינויים שלי בסוף המתכון..
יצא משגע!! אחד המתכונים המוצלחים והטעימים. מומלץ בחום.~~~

מרכיבי הבצק–כ- 12 עד 15 יחידות:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1/3 3 כוסות קמח (500 גר')
½ שקית או קוביית שמרית
½ חבילה מרגרינה (100 גר') - שמתי 1/2 כוס שמן קנולה (אורית)
1 ביצה
1 כף סוכר
1 כפית מלח
¾ כוס מים

מרכיבי המלית:
~~~~~~~~~~
ממרח עגבניות מיובשות
טבעות זיתים
גבינה צהובה מגוררת
חלמון טרוף למריחה על השבלולים
שומשום לעיטור

אופן הכנת הבצק:
~~~~~~~~~~~
מכניסים את כל החומרים לקערה מלבד המים ומתחילים ללוש תוך הוספה הדרגתית של המים עד לקבלת בצק רך ועדין שלא נדבק לקערה. מכסים ומניחים לשעה מנוחה במקרר.

הכנת המאפה:
~~~~~~~~~~
משמנים את שולחן העבודה ומרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ (דק). חותכים למלבנים של 5סמ'*15 סמ'
מורחים על כל מלבן - כפית גדושה ממרח עגבניות מיובשות, מפזרים טבעות זיתים וגבינ"צ ומגלגלים את הרולדה לצורת שבלול.
מסדרית את השבלולים בתבנית על נייר אפיה ומתפיחים כ- 30 דקות. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות צלזיוס כ- 25-30 דקות. או עד השחמה יפה של המאפה.

הערות ושינויים שלי.. אורית(ה)..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. הכמות הספיקה לי ל בין 12 ל 15 שבלולים... יש לרדד את הבצק דק מאוד, על משטח משומן קלות.
2. השתמשתי בקמח שטיבל מס' 2, המיועד לבצקי שמרים.
3. במקום מרגרינה - השתמשתי בחצי כוס שמן קנולה.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי ................. ו--- פלפלית30/12/2011 06:25

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
בראוניז אגוזים - עשיר בשוקולדו--- אורית(ה)  
30/12/2011 08:46
שבלולי שמרים - במלית פיצה ו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
30/12/2011 13:49



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן