...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חמין מרוקאי שלמדתי מסבתא שלי , סכינאו--- זהבה ש    6/12/2011 09:19






חמין מרוקאי שלמדתי מסבתא שלי , סכינא
אן לי כמיות


שני ראשים של שום שלמים
בצל גדול שלם
חומוס
,בשר שפונדרה חתיכות גדולות
עצמות עם מח
1 אבקת מרק עוף
כורכום,פלפל לבן ושמן אדום (כמות גדולה של פפריקה מרוקאית עם שמן מערבבים היטב ומחכים עד אשר השמן עולה והפפיקה
נשארת למטה)
חצי סיר מים
להוסיף שני תמרים יבשים או שזיפים מיובשים



אופן ההכנה

בסיר גדול לחמין , פלפל לבן , כורכום ושמן אדום ומעט מים. לבשל עד אשר נוצר רוטב מעט סמיך. להוסיף את שאר המרכיבים ושארית המים



הקציצה
300 ג"ר בשר טחון
פטרוזיליה
בצל מגורד
תבלין קציצות(לקמה די קווארי),קינמון,1/2 כפית סוכר, פלפל לבן, ביצה
אורז שבושל 1/2 בישול+ שמן לקרר ולהוסיף לבשר
לגלגל לרולדה לעטוף בניר כסף ולחורר מעט ולהניח בצד הסיר הגדול


חיטה
ראש שום
1 כפית שטוחה אבקת מרק עוף

מלח , פלפל, כורכום
שמן אדום הרבה
חתיכה אחת של בשר
ובסיר קטן שיכול להיכנס לתנור עם סיר החמין או מעליו.. להוסיףחצי מגובה הסיר מים
ולבשל עד אשר הרוטב מסמיך
לכבות את האש
להוסיף את החיטה ולערבב ולהניח על הסיר של החמין על המכסה של הסיר הגדול
באמצע הלילה לבדוק אם מבושל חצי בשול. ואם לא להוסיף מים ולערבב כדי שיתבשל גם החלק התחתון של הסיר

צילום ובישול שלי[זהבה]


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- אורית(ה)6/12/2011 07:26

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
לביבות גזר ו--- אורית(ה)  
6/12/2011 07:51
חמין מרוקאי שלמדתי מסבתא שלי , סכינאו--- זהבה ש    « הודעה נוכחית
6/12/2011 09:19



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן