...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת שוקולד-בהמלצת tamari ו--- יפנית   9/11/2008 13:18

עוגת פרח השוקולד
מתוך "קפה ועוגה" בהוצאת על השולחן


תבנית פרח בגודל 26 או קוגלהוף בגודל 24

21/2 כוסות סוכר
כוס גדושה קקאו
23/4 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
2 כפיות סודה לשתיה
כפית גדושה מלח
3 ביצים
11/2 כוסות חלב
3/4 כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
11/2 כוסות מים רותחים (מהקומקום)

מחממים תנור ל-160 מעלות
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים
מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, החלב, השמן והווניל במהירות איטית. מפסיקים.
מוסיפים יבשים וממשיכים להקציף במהירות איטית 3-4 דקות, עד שאחיד.
מרתיחים מיםף מוסיפים בהדרגה תוך ערבול. מערבלים עד שנבלע בתערובת.
יוצקים לתבנית משומנת היטב בחמאה ומקומחת. אופים 35-40 דקות, או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. מצננים, אם רוצים מצפים בגנאש. שומרים בכלי אטום.


אני אפיתי בקוגלהוף 24 ובאינגלישקייק קצרה ושמנה. יצאו עוגות גבוהות.
העוגה לחה ועשירה וטעימה מאוד, אני זילגתי גנאש על העוגה. יוצא נעים מאוד לעין המשחק של הגנאש על קוגלהוף. את האינגלישקייק קישטתי עם קישוטי בצק סוכר, סוכריות וכו'...
ממש טעימה ועסיסית.

Tamari

הערות יפנית:
אפיתי בתבנית 26, העוגה יצאה גבוהה מאוד.
אפשר בהחלט לאפות בתבנית 28 או לחלק בתבניות אינלגיש קייק.

לא הוספתי מלח.

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/25158064.JPG


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון..............ו--- איה9/11/2008 03:10
קליפות אתרוגים[ הדר ] מסוכרות - רותי קינן ו--- פלפלית
9/11/2008 08:44
קליפות מסוכרות של פומלות ותפוזים ו--- פלפלית
9/11/2008 08:49
קליפות הדרים מסוכרות ו--- פלפלית
9/11/2008 09:00
מרק פלפלים אדומים - ציפי רוטשילד -דיאטניתו--- שומית
9/11/2008 09:58
עוגת שוקולד-בהמלצת tamari ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
9/11/2008 13:18
נוסף לקליפות תפוזים מסוכרות/ושוקולדו--- שונט
9/11/2008 20:10



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן