...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בצק דמוי בצק עלים במילוי גבינות ו--- יפנית   9/8/2011 20:29

זוכרים את המאפה היווני עם התרד? היום הכנתי בגירסה שונה.

די דומה לפליקאס של חמותי שהבאתי את המתכון בעבר.

בצק:
700 גרם קמח
1 כף חומץ
1 כף מלח
1 כפית סוכר
270-300 מ"ל מים

3 כפות חמאה חמאה מרוכבת

ללוש היטב לבצק נוח ולא דביק (את המים להוסיף בהדרגה)
להשאיר למנוחה 30 דקות.
לחלק לשני חלקים.
לרדד כל חלק על משטח מקומח היטב עלה מלבני ודק, למרוח מחצית החמאה על כל העלה.
לקפל שליש לאמצע והשליש הנותר עליו.
את המלבן לקפל שוב ל-2.
לשמור במקרר עטוף,מינימום שעתיים (שמרתי 5 שעות).

מילוי:
1 קוביה גבינה בולגרית פנחס 5%
1 קוביה פטה כבשים של גד
1 ביצה
1 כף קמח

חציתי את הבצק ל-2.

רידדתי לעלה וחילקתי עם גלגלת פיצה לריבועים קטנים.
על משטח מקומח רידדתי כל ריבוע קטן לריבוע דק יותר (בערך 15X15 ס"מ)

מילוי , סגירה למשולש .
ציפוי של ביצה+שמן זית.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ........... ו--- פלפלית9/8/2011 07:06

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
בצק דמוי בצק עלים במילוי גבינות ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
9/8/2011 20:29
וגם שבלולים ו--- יפנית  
9/8/2011 20:41



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן