...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פאי שוקולד לרמאים - באדיבות "על השולחן"ו--- איה ו. 29/10/2008 21:42

מקור: האתר של "על השולחן"


"הוא נראה כמו פאי שוקולד ומריח כמו פאי שוקולד, אבל בעצם מדובר בעוגה פשוטה ומהירה, שיוצקים לתבנית פאי משומנת היטב (ללא קלתית) ואופים. "


חומרים לתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ:
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
150 גרם חמאה רכה
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
4 ביצים מופרדות
1/3 כוס (50 גרם) קמח
קמצוץ מלח


+ מחממים תנור ל-180 מעלות.
+ ממיסים שוקולד במיקרוגל.
+ מערבבים חמאה וסוכר בעזרת מרית לקרם אחיד.
+ מוסיפים שוקולד מומס ומערבבים לתערובת חלקה.
+ טורפים פנימה חלמונים ומקפלים את הקמח.
+ במיקסר מקציפים חלבונים ומלח במהירות בינונית לקצף יציב. מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד.
+ יוצקים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור. מנמיכים מיד את חום התנור ל-150 מעלות ואופים
20-25 דקות.
+ מצננים לחלוטין, פורסים למשולשים ומגישים עם קצפת רכה וממותקת. שומרים במקרר ומגישים קר או בטמפרטורת החדר

הערה איה ו.:

חמאה ושוקולד המסתי יחד במיקרו.
את הסוכר הוספתי לקצף החלבונים בזמן ההקצפה.

אפיתי 35 דקות בסך הכל-
25 דקות ראשונות בחום 160 ועוד 10 דקות בחום 170, המירקם יצא מושלם לדעתי.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מַתכּוֹנִים - ליום רביעי...................ו--- איה29/10/2008 02:30
תבשיל קדירה - עוף וגריסים ו--- פלפלית  
29/10/2008 08:52
הקדירה לפני כניסתה לתנור ו--- פלפלית  
29/10/2008 08:57
מיקום הקדירה בתנור ו--- פלפלית  
29/10/2008 09:01
לחם מקמח כוסמין ללא שמרים - "מטעמים"ו--- פלפלית
29/10/2008 09:14
לחם כוסמין מלא - סמדר זורע-ברמק, וואלה! ו--- פלפלית
29/10/2008 09:16
טארט ריבת בצל וגבינת עזים - רות סירקיסו--- פלפלית
29/10/2008 09:21
תפוחי אדמה אפויים (קצת אחרת)ו--- אורית(ה)  
29/10/2008 15:00
מרק תפוחי-אדמה ופטריות - פיליס גלזר ו--- שומית
29/10/2008 16:52
פאי שוקולד לרמאים - באדיבות "על השולחן"ו--- איה ו. « הודעה נוכחית
29/10/2008 21:42



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן