...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טאג'ין טלה עם בצל ואגוזיםו--- זברה 29/10/2008 06:14

חמרים:1.600 ק"ג טלה צעיר חתוך לפרוסות בעובי 5 ס"מ
1 ק"ג בצל בינוני קצוץ
1 זר קטן כוסברה קצוצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן
1 כפית זנגביל
1 כפית כורכום
1 כפית ראס אל חנות(תערובת תבלינים מוכנה)
2 כפיות קינמון טחון
כמה חוטי זעפרן
חצי כוס שמן זית
חצי כוס שמן סויה
100 ג'ר מרגרינה
2 כוסות מים
100 ג'ר אגוזי מלך
300 ג'ר צימוקים שהושרו במים פושרים
6 ראשי ורדים מיובשים
2 כפות דבש
1 כף סוכר
ההכנה:להניח באמצע הטאג'ין את הבשר ומעליו בצל, כוסברה ותבלינים.לצקת שמן ומרגרינה ומעל להוסיף מים עד לשפת הטאג'ין.לשים על אש בינונית-נמוכה למשך 3 שעות.חצי שעה לפני ההגשה להוסיף אגוזים,צימוקים,ורדים מיובשים,דבש וסוכר.לבשל עוד חצי שעה.

הערה :טאג'ין הוא כלי עגול עם מכסה בצורת קונוס,ובזמנו שימש כתחליף לתנור.משתמשים בו לתבשילי טלה,עוף או דגים בתוספת ירקות.

מקור: אילן סיבוני,מסעדת דארנא





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
ריכוז מתכונים - לתבשילי קדירה ו--- פלפלית28/10/2008 08:46

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
אוסבוקו טלה ביין ועדשים - חנוך בר שלוםו--- פלפלית
28/10/2008 08:49
קדירת אוסובוקו טלה וירקות שורש ביין אדום ו--- פלפלית
28/10/2008 08:50
קדירת בקר, ירקות ויין אדום בנוסח בולגרי ו--- פלפלית
28/10/2008 08:53
קסולה [קדירה] בנוסח טולוז - בני סיידא ו--- פלפלית
28/10/2008 08:55
קדירת עוף לימון וזיתים - בני סיידאו--- פלפלית
28/10/2008 08:57
קדירת בשר ושעועית - דליה פן-לרנרו--- פלפלית
28/10/2008 08:59
ספסופיי- תבשיל ירקות ונקניקיות בנוסח יווניו--- פלפלית
28/10/2008 09:02
קדירת בשר ועוף עם בטטה ולימון פרסי - דורעםו--- פלפלית
28/10/2008 09:05
קדרת בקר בסיידר תפוחים - רועי רונן ו--- פלפלית
28/10/2008 09:07
סופריטו בקר ועוף עם תפוחי אדמה -רות אוליברו--- פלפלית
28/10/2008 09:10
עוף בקדרה עם שום אגסים ומשמשים מיובשים-רותו--- פלפלית
28/10/2008 09:13
קדירת עוף וחבושים - אלינוער רבין ו--- פלפלית
28/10/2008 09:15
ביף בורגיניון - אנה וגנרו--- פלפלית
28/10/2008 10:04
עוף עם פלפלים ממולאים וארטישוק - שף ג'ון ו--- פלפלית
28/10/2008 10:17
גולש הונגרי ו--- -- מרילין  
28/10/2008 15:00
קדירת עוף אורז וירקות,פשוט וטעים!!! מטליוןו--- חנה
28/10/2008 15:57
גולש הודו בשזיפים ורכז רימונים / אורית(ה)ו--- -- מרילין  
28/10/2008 16:09
אוסובוקו עם פירות יבשים וייןו--- איה
28/10/2008 17:15
אוסובוקו אמיתיו--- איה
28/10/2008 17:17
תבשיל קדירה של סוגי בשרים וחלקי פנים, בניחוח אניס ו--- פלפלית
28/10/2008 17:26
טאג’ין כבש עם זעפרן - רון (שפאץ) כהן ו--- פלפלית
28/10/2008 17:32
אסטופד פרובנסאל - תבשיל קדירה מדרום צרפתו--- איה
28/10/2008 17:36
תבשיל תפו"א שעועית ועוף ו--- אירה  
28/10/2008 17:38
תבשיל תפו"א עם שעועית ונקנקיה ו--- אירה  
28/10/2008 17:39
זנב שור, חומוס וראשי שום בקדירהו--- איה
28/10/2008 17:44
קדירת עוף משכרתו--- איה
28/10/2008 17:48
קדירת בשר חורפית / רפי אהרונוביץו--- לאה.ק
28/10/2008 17:53
קדירת בשר בחבושים ופירות יבשים/רבקה רפאליו--- לאה.ק
28/10/2008 17:57
צ'ילי קון קרנה מהירו--- זברה
29/10/2008 06:13
טאג'ין טלה עם בצל ואגוזיםו--- זברה « הודעה נוכחית
29/10/2008 06:14
טאג'ין טלה בנוסח טוניסו--- זברה
29/10/2008 06:15
טאג'ין טלה בנוסח טוניסו--- זברה
29/10/2008 06:15
תבשיל בשר וחומוס מרוקאיו--- זברה
29/10/2008 06:17
תבשיל דגים עם חומוס ומנגולדו--- זברה
29/10/2008 06:20
מנזלה- תבשיל חצילים וחומוס נהדרו--- זברה
29/10/2008 06:21
תבשיל כדורי בשר וכרפס מרוקאיו--- זברה
29/10/2008 06:22
סופריטו- תבשיל בשר ותפו"א מטוגניםו--- זברה
29/10/2008 06:24
ספיחה- תבשיל עגבניות וחציליםו--- זברה
29/10/2008 06:25
סטיפאדו- תבשיל עגל ובצלים יווניו--- זברה
29/10/2008 06:29
גונדי סרקה שירה- קציצות ברוטב חמוץ מתוקו--- זברה
29/10/2008 06:35
וביחה עוף ואפונה טריפוליטאיו--- זברה
29/10/2008 06:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן