...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אוסובוקו עם פירות יבשים וייןו--- איה 28/10/2008 17:15

אוסובוקו עם פירות יבשים ויין / אדום אדום

נתח האוסובוקו הוא בעל עצם מרכזית שסביבה בשר עשיר בטעמים. רוטב מתקתק בשילוב יין ופירות מיובשים מעניק לבשר טעם משובח ומיוחד.


רכיבים

ל-6 סועדים:

6 פרוסות אוסובוקו טרי "אדום אדום" (3 ס"מ עובי כל פרוסה)

קמח לקימוח

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

6 כפות שמן

3 גזרים פרוסים לטבעות

2 בצלים חתוכים לשמיניות או 2 גבעולי כרישה פרוסים

גבעול סלרי אמריקאי קצוץ

12 יח' תפוחי עץ מיובשים/תאנים מיובשות

12 יח' שזיפים מיובשים מגולענים

12 יח' משמשים מיובשים

5 שיני שום חצויות

3 כוסות יין (לבן או אדום – לשיקולכם)

1 כוס ציר בקר או מים



אופן ההכנה:

1. חורצים את הבשר שמסביב לעצם כדי למנוע ממנו ל'הסתלסל' בבישול.

2. מערבבים קמח עם מלח ופלפל, טובלים את הנתחים ומנערים את עודפי הקמח.

3. מחממים סיר רחב ושטוח עם שמן ומטגנים את נתחי האוסובוקו משני הצדדים עד להשחמה. מוציאים מהסיר.

4. מוסיפים לסיר גזר, בצל וסלרי ומטגנים קלות. מוסיפים פירות מיובשים, שום ואת נתחי הבשר, יוצקים יין ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות, מוסיפים את ציר הבקר/ מים החם ומחזירים לרתיחה.

5. מעבירים לאש קטנה ומבשלים מכוסה כ- 2-3 שעות עד שהבשר רך.





כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
ריכוז מתכונים - לתבשילי קדירה ו--- פלפלית28/10/2008 08:46

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
אוסבוקו טלה ביין ועדשים - חנוך בר שלוםו--- פלפלית
28/10/2008 08:49
קדירת אוסובוקו טלה וירקות שורש ביין אדום ו--- פלפלית
28/10/2008 08:50
קדירת בקר, ירקות ויין אדום בנוסח בולגרי ו--- פלפלית
28/10/2008 08:53
קסולה [קדירה] בנוסח טולוז - בני סיידא ו--- פלפלית
28/10/2008 08:55
קדירת עוף לימון וזיתים - בני סיידאו--- פלפלית
28/10/2008 08:57
קדירת בשר ושעועית - דליה פן-לרנרו--- פלפלית
28/10/2008 08:59
ספסופיי- תבשיל ירקות ונקניקיות בנוסח יווניו--- פלפלית
28/10/2008 09:02
קדירת בשר ועוף עם בטטה ולימון פרסי - דורעםו--- פלפלית
28/10/2008 09:05
קדרת בקר בסיידר תפוחים - רועי רונן ו--- פלפלית
28/10/2008 09:07
סופריטו בקר ועוף עם תפוחי אדמה -רות אוליברו--- פלפלית
28/10/2008 09:10
עוף בקדרה עם שום אגסים ומשמשים מיובשים-רותו--- פלפלית
28/10/2008 09:13
קדירת עוף וחבושים - אלינוער רבין ו--- פלפלית
28/10/2008 09:15
ביף בורגיניון - אנה וגנרו--- פלפלית
28/10/2008 10:04
עוף עם פלפלים ממולאים וארטישוק - שף ג'ון ו--- פלפלית
28/10/2008 10:17
גולש הונגרי ו--- -- מרילין  
28/10/2008 15:00
קדירת עוף אורז וירקות,פשוט וטעים!!! מטליוןו--- חנה
28/10/2008 15:57
גולש הודו בשזיפים ורכז רימונים / אורית(ה)ו--- -- מרילין  
28/10/2008 16:09
אוסובוקו עם פירות יבשים וייןו--- איה « הודעה נוכחית
28/10/2008 17:15
אוסובוקו אמיתיו--- איה
28/10/2008 17:17
תבשיל קדירה של סוגי בשרים וחלקי פנים, בניחוח אניס ו--- פלפלית
28/10/2008 17:26
טאג’ין כבש עם זעפרן - רון (שפאץ) כהן ו--- פלפלית
28/10/2008 17:32
אסטופד פרובנסאל - תבשיל קדירה מדרום צרפתו--- איה
28/10/2008 17:36
תבשיל תפו"א שעועית ועוף ו--- אירה  
28/10/2008 17:38
תבשיל תפו"א עם שעועית ונקנקיה ו--- אירה  
28/10/2008 17:39
זנב שור, חומוס וראשי שום בקדירהו--- איה
28/10/2008 17:44
קדירת עוף משכרתו--- איה
28/10/2008 17:48
קדירת בשר חורפית / רפי אהרונוביץו--- לאה.ק
28/10/2008 17:53
קדירת בשר בחבושים ופירות יבשים/רבקה רפאליו--- לאה.ק
28/10/2008 17:57
צ'ילי קון קרנה מהירו--- זברה
29/10/2008 06:13
טאג'ין טלה עם בצל ואגוזיםו--- זברה
29/10/2008 06:14
טאג'ין טלה בנוסח טוניסו--- זברה
29/10/2008 06:15
טאג'ין טלה בנוסח טוניסו--- זברה
29/10/2008 06:15
תבשיל בשר וחומוס מרוקאיו--- זברה
29/10/2008 06:17
תבשיל דגים עם חומוס ומנגולדו--- זברה
29/10/2008 06:20
מנזלה- תבשיל חצילים וחומוס נהדרו--- זברה
29/10/2008 06:21
תבשיל כדורי בשר וכרפס מרוקאיו--- זברה
29/10/2008 06:22
סופריטו- תבשיל בשר ותפו"א מטוגניםו--- זברה
29/10/2008 06:24
ספיחה- תבשיל עגבניות וחציליםו--- זברה
29/10/2008 06:25
סטיפאדו- תבשיל עגל ובצלים יווניו--- זברה
29/10/2008 06:29
גונדי סרקה שירה- קציצות ברוטב חמוץ מתוקו--- זברה
29/10/2008 06:35
וביחה עוף ואפונה טריפוליטאיו--- זברה
29/10/2008 06:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן