...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מטבל גבינות עם תרד וארטישוק - שף קיט סנואוו--- פלפלית 28/10/2008 10:25


מרכיבים :

שקית תרד קפוא
1/2 כוס שמנת חמוצה
קופסת שימורים ארטישוק
שמן
1/2 כוס פרמזן מגורד
קופסא של גבינת שמנת
כוס גבינת צ'דר מגורדת
מלח ופלפל

אופן הכנה :
מפשירים את התרד וסוחטים ממנו שאריות מים.

שמים בקערה יחד עם לבבות הארטשוק, החצויים (כולל העלים הרכים).
מוסיפים את השמנת החמוצה, גבינת שמנת (רצוי פילדלפיה), את הפרמז'ן ואת הצ'דר, ומשאירים מעט מהגבינה המפוררת בצד לציפוי.

מוסיפים קורט מלח ופלפל שחור וטועמים. מתקנים טעם.
מכניסים לתבנית חרס, מפזרים את הגבינה הצהובה מעל ומכניסים לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות כ- חצי שעה.

אוכלים עם חתיכות פיתה שנאפו בצורת טוסטים בתנור עם חמאה, שום ואורגנו

בתאבון.


:




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי..................ו--- איה28/10/2008 04:23
דג אפוי בתנורו--- איה  
28/10/2008 04:32
עוגיות ונסהו--- איה  
28/10/2008 04:34
ספגטי כרובית אלה אוליו - שף ג'ון ארה"ב. ו--- פלפלית
28/10/2008 09:52
מדליוני הליבוט על פירה שעועית - שף ג’ון ארו--- פלפלית
28/10/2008 09:55
מתאבן טונה ומנגו - שף ג'ון ארה"ב. ו--- פלפלית
28/10/2008 09:57
פירה תפוחי אדמה מושלם - שף ג'ון ארה"בו--- פלפלית
28/10/2008 10:08
מיונז ביתי - שף ג'ון ארה"ב.ו--- פלפלית
28/10/2008 10:21
מטבל גבינות עם תרד וארטישוק - שף קיט סנואוו--- פלפלית « הודעה נוכחית
28/10/2008 10:25
מרק גריסי פנינה - ישראל אהרוני ושאול אברוןו--- פלפלית
28/10/2008 10:32
לחם שאור ו--- יפנית  
28/10/2008 13:35
לחם פרוס ו--- יפנית  
28/10/2008 15:55
עוגת "זברה" ו--- אירה  
28/10/2008 17:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן