...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מדליוני הליבוט על פירה שעועית - שף ג’ון ארו--- פלפלית 28/10/2008 09:55

שף ג'ון ארה"ב.

מדליוני הליבוט על פירה שעועית
מרכיבים :
2 סטייקים של הליבוט כ- 200 ג' אחד
קופסת שעועית לבנה 300 ג'
4 שיני שום כתוש
1/2 צרור פטרוזיליה
4 כפות חמאה
לימון אחד
2 כפות שמן זית
פתיתי צ'ילי אדום
מלח ופלפל

אופן הכנה :

מורידים את העור מהדג, מסירים את העצם ממרכז הדג וחותכים אותו לרצועות בעובי שני סנטימטר. מפזרים מעליו שמן זית, מלח ופלפל.
מוציאם את השעועית מהקופסא, מסננים את הנוזל החוצה ושוטפים מתחת מים. מניחים את השעועית בסיר, ומוסיפים לה את השום הכתוש קורט פתיתי צ'ילי, 1/2 כפית מלח וכף שמן זית ומטגנים על אש בינונית תוך בחישה.

אם רוצים טעם שום חזק מטגנים כדקה, ואם לא, מטגנים 5 דקות. מורידים מהאש ומועכים לפירה

מטגנים את נתחי ההליבוט בשמן זית וכפית חמאה משך כ- 3 דקות מעל צד על אש בינונית.

מוציאים את הדג, ומכינים רוטב.
מתיכים 3 כפות חמאה על המחבת וכאשר היא מעלה קצף מכניסים למחבת את הפטרוזיליה, ומכבים את האש.

מוסיפים פנימה את מיץ הלימון ומערבבים. משהים כדקה כדי שיספוג טעמים.
מגישים את הדג מעל פירה השעועית ומפזרים מעל את הרוטב.
בתאבון.
:








כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי..................ו--- איה28/10/2008 04:23
דג אפוי בתנורו--- איה  
28/10/2008 04:32
עוגיות ונסהו--- איה  
28/10/2008 04:34
ספגטי כרובית אלה אוליו - שף ג'ון ארה"ב. ו--- פלפלית
28/10/2008 09:52
מדליוני הליבוט על פירה שעועית - שף ג’ון ארו--- פלפלית « הודעה נוכחית
28/10/2008 09:55
מתאבן טונה ומנגו - שף ג'ון ארה"ב. ו--- פלפלית
28/10/2008 09:57
פירה תפוחי אדמה מושלם - שף ג'ון ארה"בו--- פלפלית
28/10/2008 10:08
מיונז ביתי - שף ג'ון ארה"ב.ו--- פלפלית
28/10/2008 10:21
מטבל גבינות עם תרד וארטישוק - שף קיט סנואוו--- פלפלית
28/10/2008 10:25
מרק גריסי פנינה - ישראל אהרוני ושאול אברוןו--- פלפלית
28/10/2008 10:32
לחם שאור ו--- יפנית  
28/10/2008 13:35
לחם פרוס ו--- יפנית  
28/10/2008 15:55
עוגת "זברה" ו--- אירה  
28/10/2008 17:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן