...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ספגטי כרובית אלה אוליו - שף ג'ון ארה"ב. ו--- פלפלית 28/10/2008 09:52


מרכיבים
:
כרובית גדולה
450 ג' ספגטי
1/3 כוס שמן זית
60 ג' חמאה
6 שיני שום קצוצות
1/3 כוס פרמזן מגורד
כפית פתיתי צ'ילי
1/4 כוס בזיליקום קצוץ
מלח ופלפל

אופן הכנה :
מנקים את הכרובית וחותכים לפרחים. מרתיחים כ-5 דקות במים רותחים עם מלח ומוציאים. שומרים את המים לספגטי.
משרים את הכרובית במים קרים ואז חותכים אותה לחתיכות קטנות יותר (גבעול לריבועים, והפרחים מופרדים).

מרתיחים את החמאה עם שמן הזית על מחבת בחום בינוני, וכאשר החמאה נמסה מוסיפים את השום וצולים כ- 20 שניות ואז מוסיפים את הכרובית. מערבבים את הכרובית כשתי דקות ומוסיפים לה 3/4 כוס מהמים בהם בושלה.

מאדים את הכרובית על אש קטנה כ- 10 דקות ובנתיים מכינים את הפסטה לפי הוראות ההכנה (במי הכרובית).

אחרי 10 דקות מוסיפים לכרובית מלח ופתיתי צ'ילי.
מוציאים את הפסטה ומסננים ומוסיפים לה את תערובת הכרובית.
מוסיפים בזיליקום קצוץ או פטרוזליה ומפזרים מעל פרמזן.
מגישים חם.

בתאבון






כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי..................ו--- איה28/10/2008 04:23
דג אפוי בתנורו--- איה  
28/10/2008 04:32
עוגיות ונסהו--- איה  
28/10/2008 04:34
ספגטי כרובית אלה אוליו - שף ג'ון ארה"ב. ו--- פלפלית « הודעה נוכחית
28/10/2008 09:52
מדליוני הליבוט על פירה שעועית - שף ג’ון ארו--- פלפלית
28/10/2008 09:55
מתאבן טונה ומנגו - שף ג'ון ארה"ב. ו--- פלפלית
28/10/2008 09:57
פירה תפוחי אדמה מושלם - שף ג'ון ארה"בו--- פלפלית
28/10/2008 10:08
מיונז ביתי - שף ג'ון ארה"ב.ו--- פלפלית
28/10/2008 10:21
מטבל גבינות עם תרד וארטישוק - שף קיט סנואוו--- פלפלית
28/10/2008 10:25
מרק גריסי פנינה - ישראל אהרוני ושאול אברוןו--- פלפלית
28/10/2008 10:32
לחם שאור ו--- יפנית  
28/10/2008 13:35
לחם פרוס ו--- יפנית  
28/10/2008 15:55
עוגת "זברה" ו--- אירה  
28/10/2008 17:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן