...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת פירורים בחושהו--- פלפלית   5/11/2010 08:40

את העוגה הזו אני מכינה שוב ושוב,
כל פעם שאני מחפשת עוגה במקסימום טעים ובמינימום טירחה.

אפילו לא הפעלתי את המעבד [חיסכון בנקיון]
כדי ליצור את הפרורים.

קערה אחת ....
2 ידיים ....
כף ערבוב ......
תבנית כיכר .....
נייר אפיה ויוצאים לדרך.

להעשרת העוגה, הוספתי חופניים [2 חופנים] של קמח שקדים
לתערובת הפרורים של הציפוי
התוספת
3/4 כוס קונפיטורת מישמש [מתוצרת עצמית]
מדוללת ב 3 כפות מים רותחים.

המתכון: עוגת פירורים בחושה/אפרת ב.א

החומרים:
חב' קטנה קמח תופח (350 גר')
200 גרם חמאה בטמפ' החדר
כוס וחצי סוכר

1.במערבל או במערבל יד לערבל את כל החומרים הנ"ל עד לקבלת פירורים דקים.
2.שומרים בצד כוס פירורים. **** הוספתי קמח שקדים - פלפלית
3.לשאר הפירורים מוסיפים:
2 ביצים
1 שמנת (חמוצה) 15% שומן
4. את העיסה מעבירים לשתי תבניות אנגליש קייק חד פעמיות (הסוג הקטן). *** אפיתי בתבנית כיכר - פלפלית.
5. על העיסה שמים מה שמתחשק, למשל: ריבה, קוקוס, אגוזים, קנמון, מייפל או כל מה שמתחשק לכם (
***מרחתי קונפיטורת משמש מדוללת - פלפלית
6. מעל הכל מפזרים את הפירורים ששמרנו בצד.
7. לאפות ב- 180 מעלות כ- 40 דקות או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ בה יוצא יבש.

הערה חשובה
העוגה תופחת מאוד ולכן צורת האפיה המומלצת היא בשתי תבניות אינגליש קייק כמצויין למעלה (זה מטעה כי לפני האפיה נראה שהעוגות נמוכות, הן יוצאות לאחר אפיה גבוהות ויפות).


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי...................ו--- איה5/11/2010 05:43
קראנץ שמרים חלבה ופיסטוקים ו--- זהבה ש
5/11/2010 07:07
עוגת פירורים בחושהו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
5/11/2010 08:40
עוגת פירורים בחושה - בשלמותה ו--- פלפלית  
5/11/2010 08:42



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן