...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ללחמים מקמח מלא/לינדושו--- לינדוש   25/10/2008 18:18

חמים מקמח מלא ...

חומרים:

5 כוסות קמח מלא .

3כוסות קמח רגיל.

3כפות שמרים יבשים.

רבע כוס שמן רגיל.

2כפות סוכר.

2-3 כוסות מים פושרים.

כף גדושה מלח.

חצי כוס גרעיני חמניות.

כוס שיבולת שועל.

אופן ההכנה:

להכניס את כל החומרים לקערת המיקסר פרט למלחץ

לערבל היטב יכול להיות שצריך להוסיף עוד מים אז תוסיפו בהדרגה כחצי כוס.

ולבסוף את המלח ,הבצק יוצא קצת דביק לא נורה.

לפזר מעל הבצק כף שמן ולכסות את הבצק לתפיחה כשעה .אחרי זה ללוש שוב עד להורדת האויר.

לכסות שוב פעם לתפיחה שניה .אחרי שלב של התפיחה השניה לחלק ל4 כדורים וכל כדור להכין כריך עגול או מאורך בעזרת סכין לעשות חתכים ולתת שוב פעם לתפוח.

בנתיים לחמם את התנור לחום 180 מעלות למרוח ביצה על הלחמים ולאפות .כ45 דקות אועד שהלחמים מקבלים צבע חום כהה.

בהצלחה ובתיאבון/לינדוש



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת ....................ו--- פלפלית25/10/2008 07:53

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קרם פרש - בהכנה עצמית - מנהל השף הלבן ו--- פלפלית
25/10/2008 11:59
שורטברד במילוי ריבה ושוקולד לבןו--- אירה  
25/10/2008 16:30
לחלות אישיות וחלות/לינדושו--- לינדוש  
25/10/2008 17:49
ללחמים מקמח מלא/לינדושו--- לינדוש   « הודעה נוכחית
25/10/2008 18:18
נשיקות קטנטנות עם ממרח ריבת חלב ו--- אירה  
25/10/2008 18:54



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן