...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות שמנת וחמאת בוטנים - דורעם גונטו--- פלפלית   25/7/2010 08:36


עוגיות שמנת וחמאת בוטנים


חומרים (50 עוגיות):

1 כוס סוכר דמררה
1 ביצה
200 מ"ל שמנת חמוצה 15% שומן
1/2 כוס חמאת בוטנים
350 גרם (חבילה קטנה, כ-1/2 2 כוסות) קמח תופח
אופציה לקישוט:
נטיפי שוקולד

הכנה:

במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים את כל החומרים לבצק אחיד, רך ודביק.

בידיים רטובות יוצרים מהבצק כדורים בקוטר כ-3 ס"מ.

מניחים את הכדורים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשטחים אותם מעט, עד לעובי של סנטימטר וחצי או שניים. משאירים רווח של 2-3 ס"מ בין עוגייה לעוגייה. אם רוצים, נועצים נטיפי שוקולד בעוגיות, לקישוט ולתוספת טעם.

אופים את העוגיות בחום של 190 מעלות, עד שהן מזהיבות קלות (17-20 דקות). מוציאים מהתנור ומצננים על רשת לצינון עוגיות. שומרים בקופסה אטומה.






לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון.............ו--- אורית(ה)25/7/2010 06:16

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כבד צמחוני מפטריות שמפניון - עצמיו--- פלפלית  
25/7/2010 08:26
כבד צמחוני מפטריות שמפניון - לפני הגשהו--- פלפלית  
25/7/2010 08:27
עוגיות שמנת וחמאת בוטנים - דורעם גונטו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
25/7/2010 08:36
עוגיות שמנת וחמאת בוטנים - דורעם גונט - לפני אפיהו--- פלפלית  
25/7/2010 08:37
עוגיות שמנת וחמאת בוטנים - דורעם גונט - אחרי אפיהו--- פלפלית  
25/7/2010 08:38
קוביות תפוחי אדמה בטעם חמוץ/מתוק/חריףו--- פלפלית  
25/7/2010 09:05
עוגיות מלוחות ו--- יפנית  
25/7/2010 14:01
פסטה עם בשר טחון וירקות ו--- יפנית  
25/7/2010 15:28
שטרודל פרומעז קל להכנה של פירגה ו--- עדי6381  
25/7/2010 17:51



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן