...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ריבועי עוגת דבש עם קרם וניל ו--- הדר 22/10/2008 08:20

מאת עידית חייט, מוסף שף

על המתכון הזה נכתב שאי אפשר להיפרד ממנו גם אחרי החגים - טעמנו
והבנו למה.... פשוט עוגה נפלאה, שתמשיך לככב אצלי עוד הרבה אחרי סיום חגי תשרי. ניתן גם להכינה ללא הקרם.

מתאים לתבנית בגודל 26 על 32 ס"מ

לעוגה:
2 כוסות קמח תופח
½ כוס שקדים טבעיים טחונים
1 כפית סודה לשתיה
4 ביצים מופרדות
¾ כוס שמן קנולה
¾ כוס דבש נוזלי
½ כוס מיץ תפוחים
1 גביע (150 מ"ל) יוגורט 3% שומן
1 כפית וניל
¾ כוס סוכר

לקרם:
1 קופסא שמנת מתוקה
¾ כוס חלב
3 כפות דבש נוזלי
½ חבילה (40 ג') אינסטנט פודינג בטעם וניל

1.מערבבים בקערה קמח+שקדים+סודה לשתייה.
2.מערבבים בקערה נפרדת חלמונים, שמן, דבש, מיץ תפוחים, יוגורט ותמצית וניל וטורפים היטב.
3.מקציפים החלבונים, מוסיפים בההדרגה את הסוכר ומקציפים כחמש דקות עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
4.מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח ובלילת הדבש. מערבלים רק עד לקבלת עיסה אחידה.
5.יוצקים לתבנית מרופדת בניי ר אפיה.
6.אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש אך עם מעט פירורים.
7.מצננים.
8.מכינים קרם ע"י עירבול כל המרכיבים לקרם יציב.
9.מורחים על העוגה, מקררים שעתיים וחותכים לריבועים.

*העוגה נפלאה גם בלי קרם.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ..................ו--- פלפלית22/10/2008 08:12

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פשטידת חציליםו--- הדר
22/10/2008 08:16
סלט גזרו--- הדר
22/10/2008 08:17
ריבועי עוגת דבש עם קרם וניל ו--- הדר « הודעה נוכחית
22/10/2008 08:20
דג סלומון ברוטב שמנת ו--- פלפלית  
22/10/2008 08:39
תפוחי עץ אפויים במעטפת בצק עלים ו--- פלפלית  
22/10/2008 08:45
תפוחי עץ אפויים במעטפת בצק עלים - לאחר אפיה ו--- פלפלית  
22/10/2008 08:47
משרה לבשר פילהו--- שומית
22/10/2008 10:54
מוס טונהו--- שומית
22/10/2008 11:04
פשטידת תירס וטונה....ו--- לינדוש  
22/10/2008 12:14
פשטידת פיטריות וגבינת מוצרלה.ו--- לינדוש  
22/10/2008 12:22
סמבוסק לערב החג ו--- aviva63  
22/10/2008 13:32
ו- 2 קילו רוגלך לפי הבצק של אורית S ו--- aviva63  
22/10/2008 13:35
גראטן ברוקולי / עממיו--- -מרילין  
22/10/2008 13:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן