...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ריבועי שמנת ודובדבנים/איילת הירשמןו--- תמר   5/6/2010 11:29

לפירורים:
1/2 כוס קמח + כף קמח
1/2 כוס סוכר חום (לא היה לי, שמתי לבן)
2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים (לא היה לי, שמתי שקדים מולבנים קצוצים)
40 ג חמאה מומסת
כפית קינמון
לערב הכל בכף ולשים במקרר

לבצק:
2 כוסות קמח
1 שקית א. אפייה
מעט מלח
1 שמנת חמוצה או יוגורט
120 ג חמאה מומסת
2 ביצים
לערבב הכל בכף, לא יותר מידי, עד שהעיסה מתאחדת, לשטח בתבנית מרובעת, (הכנתי בתבנית פיירקס אובאלית)

לסנן מנוזלים צנצנת של דובדבנים משומרים מגולענים, לפזר על גבי הבצק, לפזר מלמעלה את הפירורים ולאפות עד שהעוגה זהובה/שחומה, אצלי בתנור כ 50 דקות חום של 180.
כשמתקרר לחתוך לריבועים.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת.................ו--- איה5/6/2010 06:09
ריבועי שמנת ודובדבנים/איילת הירשמןו--- תמר   « הודעה נוכחית
5/6/2010 11:29
פלפלים ממולאיםו--- תמר
5/6/2010 17:21



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן