...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שבלולי בצק גבינה במילוי קרם פרש וציפויו--- פלפלית   25/5/2010 18:16


קונפיטורת מישמש.

עוגיות בצק גבינה - גם מלוח וגם מתוק

הכנתי בצק מתוק
כיסיתי היטב והוא עבר למקרר ל 3 שעות.
רידדתי את הבצק [לעובי של כ 2 ס"מ] למלבן, על משטח מקומח.
מרחתי על העלה, שכבה דקה של קרם פרש
פיזרתי כרבע כוס סוכר דמררה וגרידת לימון [אופצ']

הבצק גולגל לרולדה,
נפרס לפרוסות בעובי של כ 3-4 ס"מ
הפרוסות הונחו בתבנית מרופדת נייר אפיה, עם מרווחים קטנים בין
שבלול לשבלול.

אפיה בחום של 180 מעלות עד הזהבה [כ 35 דקות]
בעוד המאפה חם, מורחים בנדיבות את הצפוי על ובצדדים..

הציפוי

כ 4 כפות גדושות קונפ' מישמש, מדוללת במעט - כ 2 כפות מים
לערבב טוב , להתמזגות טובה של הקונפטורה והמים.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה25/5/2010 04:38
עוגיות שוקולד צ'יפס הכי הכיו--- גדולה
25/5/2010 09:13
עוגיות - פקעות טחינה -תמרי מפורום "מטעמים"ו--- פלפלית  
25/5/2010 17:56
עוגיות ממרח שקדים ו--- פלפלית  
25/5/2010 18:02
שבלולי בצק גבינה במילוי קרם פרש וציפויו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
25/5/2010 18:16
כך בדיוק זה יוגש, עוגה חמימה עם מעט קרם פרש וחצאיו--- פלפלית  
25/5/2010 18:36
הייתי חייבת לעשות טעימה - טעים מאוד ומומלץ ו--- פלפלית  
25/5/2010 18:39
לסלט פסטה עם מוצרלה ו--- עדי6381
25/5/2010 21:06



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן