...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת גבינה דולסה דה לצ'ה/רות אוליברו--- תמר   15/5/2010 21:39

מתוך הספר "עוגות גבינה" של רות אוליבר

150 ג עוגיות לוטוס (השתמשתי בפתי בר) מרוסקות - לערבב עם 100 ג חמאה מומסת, לשטח בתבנית עגולה 24 ולהכניס למקפיא לרבע שעה.

להקציף 5 חלבונים (השתמשתי ב4) + 1/2 כוס סוכר לקצף יציב - להקציף 8 דקות.
בקערה נפרדת לערבב 750 ג גבינה לבנה + 1/3 כוס קורנפלור + כפית תמצית וניל + 200 ג חלב משומר ממותק + 5 (כאמור 4) חלמונים
להוסיף את קצף הביצים בתנועות קיפול לתערובת הגבינה, לשפוך את המלית על הבסיס.
לאפות 10 דקות בחום של 180 מעלות, להנמיך את חום התנור ל140 ולאפות כשעה או עד שמרכז העוגה יציב ולא רוטט.

לפני ההגשה אם רוצים אפשר לקשט בשערות חלבה או למרוח ריבת חלב.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת....................ו--- איה15/5/2010 06:04
מרק בצל / גיל חובבו--- איה  
15/5/2010 11:00
סלט ניסואז / גיל חובבו--- איה
15/5/2010 11:03
קיש ברוקולי וגבינות ו--- איה  
15/5/2010 11:13
עוגת גבינה דולסה דה לצ'ה/רות אוליברו--- תמר   « הודעה נוכחית
15/5/2010 21:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן