...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
איה גולן-מעצבת אתרים לאינטרנט







הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  

תוכן ההודעה

עוגת גבינה אפויה,בציפוי תותים וג'ליו--- מרילין-   5/5/2010 08:06

בקשה אישית של החיילת: אותה עוגת גבינה קלאסית האהובה, בציפוי
תותים וג'לי. אני חייבת לציין שהחיבור בין העוגה לציפוי, זה לא סתם חיבור, זה טעים משו משו

לתבנית מספר 26
מצרכים לבסיס
מאה ארבעים גרם קמח - כוס
מאה גרם חמאה
עשרים וחמש גרם סוכר - 2 כפות
חלמון


.
מצרכים למלית
חמש מאות גרם גבינה לבנה 9%
גביע שמנת חמוצה 15%
ארבע חלמונים
כף קוניאק - ברנדי
קליפה מגורדת מלימון אחד
שישים גרם קורנפלור - חצי כוס
חמישים גרם קמח - שליש כוס + כף
מאתיים גרם סוכר - כוס
חמישה חלבונים


הכנת הבסיס
מערבבים את הקמח, החמאה והסוכר במעבד מזון
עד לקבלת מרקם פירורי
מוסיפים חלמון מערבבים מעט
מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפיה
ומעל משטיחים את הפירורים לשכבה אחידה
מקפיאים רבע שעה
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מניחים על הבצק נייר אפיה ומעל קיטניות למשקולת ואופים 10 דקות
מורידים את הנייר עם המשקולת ואופים עוד 10 דקות עד להזהבה
מוציאים מהתנור ומקררים
מנמיכים את החום ל- 160 מעלות


הכנת המלית
מערבבים את כל החומרים פרט לחלבונים ומחצית הכמות של הסוכר
מקציפים את החלבונים עם המחצית השניה של הסוכר
כ- 8 דקות עד לקבלת קצף יציב
מקפלים את הקצף בתערובת הגבינה ויוצקים על הבסיס
אופים 20 דקות על 160
מנמיכים ל- 140 ואופים עוד 40 דקות
העוגה מעט רוטטת במרכז בסוף האפיה
מצפים בתותים וג'לי
.
מתוך עוגות גבינה של רות אוליבר -בלי הציפוי


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ....... ו--- פלפלית5/5/2010 07:49

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת גבינה אפויה,בציפוי תותים וג'ליו--- מרילין-   « הודעה נוכחית
5/5/2010 08:06
פוקאצ'ה / שמריתו--- לאה.ק  
5/5/2010 15:54
נגיסי גבינה מתוקים לשבועות - שימריתו--- michalz123
5/5/2010 23:08



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן