...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת גבינה קרה בציפוי תות פסיפלורה ו--- מרילין-   28/4/2010 14:24

כשדיברתי עם רווית בתחילת השבוע, הייתי ממש צריכה להתחנן אליה שהיא תתן לי להכין לה עוגה לשבת "לא צריך, יש לך מספיק על הראש, אין צורך, תנוחי קצת" היא ניסתה לבטל אותי.
אבל כשהיא ראתה שאני יותר עקשנית ממנה, היא החלה לוותר לי, והתיעצה עם בעלה: הוא אומר לה "משו עם פסיפלורה, את הכי אוהבת פסיפלורה" והיא אומרת
לי, "לא לא, משו עם תותים, הוא הכי אוהב תותים". ואני כבר איבדתי סלבנות משניהם ואמרתי פסדר, ניראה מה נעשה. אז זה מה שעשיתי בסופו של דבר: עוגת גבינה קרה מעולה (אותה אחת שהכנתי עם ציפוי אוכמניות) והפעם עם שני ציפויים שונים כדי שלניהם יהיה שמח בלב

מצרכים - תבנית בגודל 24
.
תחתית
מאה וחמישים גרם ביסקוויטים טחונים
מאה גרם חמאה מומסת

הכנה
מערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת
ומדביקים היטב לתחתית
שומרים במקפיא
~
מילוי
חמש מאות מ"ל שמנת מתוקה
מאה שלושים גרם סוכר
ארבעים גרם פודינג וניל
חמש מאות גרם גבינה לבנה 9%
מאתיים חמישים גרם גבינה שמנת - נפוליאון
.
הכנה
במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה הסוכר והאינטנט פודינג
עד לקבלת קרם יציב
מנמיכים את המהירות ומוסיפים בהדרגה את הגבינות
מקציפים עוד דקה
יוצקים את המלית לתבנית ושומרים במקרר 24 שעות
לפני שמצפים את העוגה מקפיאים אותה לשעה
מצפים, ובמקרר עד לפריסה

ציפוי תותים: מסדרים חצאי תותים בצורה נאה ויוצקים
ג'לי תותים או פטל -לא כשהוא רותח, אלא פושר
ציפוי פסיפלורה: מערבבים מיץ מ- 8 פסיפלורות מסוננות + כף
זרעי פסיפלורה + 2 כפות סוכר
מערבבים 3 כפיות ג'לטין עם רבע כוס מים וממתינים כדקה
מחממים את הגלטין על גבי סיר כפול עד להמסה
שלמה של תוך עירבוב
מערבבים את הג'לטין המומס עם המיץ פסיפלורה ויוצקים על העוגה
.

הערה: כדי ליצור עוגה "פיצולית" עם שני ציפויים שונים
לפני שהקפאתי את העוגה הנחתי פיסת נייר קשיח כחוצץ
בין שני צידי העוגה. את החוצץ הורדתי אחרי שהציפוי התמצק



מקור המתכון קרין גורן / סודות מתוקים


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ....... ו--- פלפלית28/4/2010 08:15

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת פרג בחושה גבוהה וקלה ו--- קושקוש
28/4/2010 12:53
עוגת גבינה קרה בציפוי תות פסיפלורה ו--- מרילין-   « הודעה נוכחית
28/4/2010 14:24



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן