...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קיש גבינת עזים ומרווהו--- מרילין-   25/4/2010 11:31

גבינת עזים, מרווה..שניהם לחוד ובטח ששניהם יחד. תוסיפו לזה בצק פריך משודרג במיני זרעים מבחינתי, כל מה שצריך עוד זה סלט חסה
מתובל היטב וכוס תה עם נענע
~
גיוון: ואחת הפעמים במקום שמנת מתוקה שמתי יוגורט עזים של משק צוריאל, היה נפלא

מצרכים לבצק - מבוסס על מתכון של גונט
כוס קמח לבן
חצי כוס קמח מלא
חצי כפית מלח
שתי כפות שומשום
חצי כפית קצח
מאה גרם חמאה קרה חתוכה
ביצה טרופה עם 2 כפות מים קרים
.
הכנה
מערבבים את כל החומרים היבשים של הבצק
מוסיפים את החמאה ומפוררים בעזרת האצבעות
מוסיפים את הביצה ומאחדים לכדור
משטיחים לפיתה, שמים בשקית פלסטיק ושומרים במקפיא לחצי שעה
מרדדים ומסדרים על תבנית פאי כולל שוליים
מסדרים נייר אפיה ושעועית מעל הבצק
ואופים כ- 10 דקות, עד שהשוליים מתחילות להזהיב
מוציאים מהתנור ומסירים את הנייר אפיה עם השעועית


מלית
שמנת מתוקה אחת
מאתיים גרם גבינת עזים מסוג פרומעז או אחר בטמפ החדר
שתי ביצים
מאה גרם גבינה צהובה
חופן עלי מרווה קצוצים
מעט עלי מרווה שלמים, לקישוט
מלח - פלפל שחור


הכנה
מכניסים למיקסר את כל המצרכים פרט למרווה
עד לקבלת מרקם קרמי
מוסיפים את המרווה הקצוצה ומערבבים
יוצקים לתוך הקלטית , מקשטים בעלים שלמים
אופים עד להזהבה בחום 180


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה25/4/2010 05:21
כבד קצוץ עם ערמונים ביין מרסלה - עצמיו--- פלפלית  
25/4/2010 10:02
כבד קצוץ עם ערמונים ביין מרסלה - לפני חיתוך ו--- פלפלית  
25/4/2010 10:04
קיש גבינת עזים ומרווהו--- מרילין-   « הודעה נוכחית
25/4/2010 11:31



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן