...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מוס שוקולד וקליפות הדריםו--- איה 13/4/2010 07:19

מוס שוקולד וקליפות הדרים / Ynet
מתכון של השף יוסי שטרית, מסעדת "ויולט"

המרכיבים:

לבסיס:
2 כפות קקאו
כוס וחצי סוכר דמררה
כוס וחצי אגוזי לוז קלויים או בוטנים, שבורים לחתיכות גסות
1 כוס שקדים טחונים
80 גרם חמאה מומסת

למוס שוקולד:
1/2 כוס חלב
125 גרם (1/2 מכל) שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד חלב
250 גרם שוקולד מריר
קליפה מגורדת מחצי תפוז
קליפה מגורדת מחצי אשכולית
520 גרם (2 מכלים) שמנת מוקצפת


אופן ההכנה:
הבסיס: מערבבים היטב את כל המרכיבים יחד.
משטחים בתבנית ומקררים שעה לפחות.
המוס: מרתיחים שמנת, חלב ואת קליפות ההדרים.
מוסיפים פנימה את השוקולד וממיסים אותו.
מצננים לטמפרטורת החדר ומקפלים פנימה את השמנת המוקצפת.
יוצקים את התערובת מעל הבסיס ומשטחים. מצננים ל-4 שעות ומגישים.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי................ו--- איה13/4/2010 06:26
מוס שוקולד וקליפות הדריםו--- איה « הודעה נוכחית
13/4/2010 07:19
קובניות עם גיווניםו--- מרילין-  
13/4/2010 09:21
פותחים את הבצק עם הידיים ומורחים מרגרינה / חמאה / ו--- מרילין-  
13/4/2010 09:23
מגלגלים לנקניק ארוך ו--- מרילין-  
13/4/2010 09:24
עושים קשרו--- מרילין-  
13/4/2010 09:25
גבינה - תוצרת בית ו--- פלפלית  
13/4/2010 14:18
גבינה - תוצרת בית - מיכלי הגבינה כ"א בטעם קצת אחרו--- פלפלית  
13/4/2010 14:20
סלט תפוחי אדמה עם ביצים ופטריותו--- שומית
13/4/2010 16:25
עוגת פרגו--- שומית
13/4/2010 16:48



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן