...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

צלי בקר הונגרי בסיר לבישול איטיו--- אייקו   9/3/2010 20:44

צלי בקר הונגרי בסיר לבישול איטי

מצרכים:

קילו עד קילו וחצי קוביות בקר לצלי

2 פלפלים ירוקים מנוקים מגרעינים
2 בצלים מקולפים וחצויים
2 שיני שום מקולפות
1 קופסה קטנה (156 מ"ל) רסק עגבניות
כפית פפריקה
כפית פלפל שחור
קצת פחות מכף מלח (להיזהר ממליחות יתר אם הבשר מוכשר)
1/3 כוס שמן קנולה
1/2 כוס מים

2 כפות קורנפלור מעורבבות עם 2 כפות מים

הכנה:

להניח את קוביות הבקר בסיר. לטחון את שאר החומרים (מלבד תערובת הקורנפלור) במעבד מזון ולשפוך על הבשר. לערבב פעם אחת ולסגור מכסה. אני בישלתי כשעה על חום גבוה וחמש על חום נמוך או כשמונה שעות (כל הלילה) על חום נמוך).

אם רוצים להסמיך את הרוטב, כשעה לפני ההגשה לשפוך לסיר תערובת של 2 כפות קורנפלור ו-2 כפות מים (אני מערבבת עם האצבעות בקערה קטנה עד שאין גושים), לערבב ולסגור את הסיר. זהו.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה9/3/2010 05:16
רוטב זיתים / אלינוער רביןו--- הדר
9/3/2010 10:00
רוטב שום / אלינוער רביןו--- הדר
9/3/2010 10:02
צלי עוף בסיר לבישול איטיו--- אייקו  
9/3/2010 20:32
צלי בקר הונגרי בסיר לבישול איטיו--- אייקו   « הודעה נוכחית
9/3/2010 20:44
BISCUITS לחמניות בזק עם קמח מלאו--- אייקו  
9/3/2010 23:22



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן