...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת קוקוס נימוחה מעולה של קרין גורן-......ו--- איה ו.   2/3/2010 14:54

מתכון: עוגת קוקוס נימוחה - (במקור לתבנית אינגליש קייק, אני הכנתי בקוגלהוף, וזמן האפייה התארך.)

רכיבים:
200 גרם חמאה רכה
200 גרם גבינת שמנת 30%
1 כוס סוכר (200 גרם)
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
1 כוס (140 גרם) קמח
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס (70 גרם) קורנפלור
1 כוס (100 גרם) קוקוס

אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל 170 מעלות.
2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, גבינת שמנת, סוכר ותמצית וניל במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
3. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קורנפלור וקוקוס ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
4. יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה (או משומנת היטב, אם משתמשים בתבנית סיליקון מעוטרת).
5. אופים כ 40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקפיצית למגע, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). מצננים מעט ומגישים.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה2/3/2010 06:53
פחזניות שמנת חמוצה ופרמזןו--- chant
2/3/2010 08:45
סלט עדנה צימחוני..ו--- chant
2/3/2010 08:53
חיתוכיות שוקולד ואגוזים של יעלה.........ו--- איה ו.  
2/3/2010 14:49
עוגת קוקוס נימוחה מעולה של קרין גורן-......ו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
2/3/2010 14:54
עוגיות בצק פריך בארבעה טעמים-....ו--- איה ו.  
2/3/2010 14:55
לחמניות שושנים .."תלישות".......-ו--- איה ו.  
2/3/2010 14:57
+........ו--- איה ו.  
2/3/2010 14:58
פלפל כתום מתוק (פלפל ארוך) במלית גבינות....ו--- איה ו.  
2/3/2010 14:59
פלפלים קלויים מתוקים וחריפים - בתחמיץו--- איה ו.  
2/3/2010 15:01
קוסקוס מסולת רגילה בשיטת המיקרו-.....ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:02
עוף צלוי ביין אדום וסוכר וניל-.....ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:05
קציצות בולגריות אפויות על מצע שום מתקתק....ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:08
- וכאן הקציצות הבולגריות בתבשיל אפונה וארטישוקו--- איה ו.  
2/3/2010 15:11
- נשיקות מרנג צבעוניות-ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:12
- נשיקות קפה............-ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:13
- אצבעות מרנג שוקו שקדים-.......ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:14
גביניות קלאסיות לפי קרין גורןו--- איה ו.  
2/3/2010 15:15
+........הכי קרוב.....- תוספת השקדים למעלה- מעולה!ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:16
הנשיקות והגביניות הפכו למשלוחי מנות:ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:17
אזני המן במלית לוקום/מרציפן/אגוזים-ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:21
ואזניים במלית מטבע שוקולד 60%-ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:22
-...האוזן הכי שוקולדית שיש............-ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן