...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סלט שורשי פטרוזיליה ובולגרית כבשיםו--- שמני 18/2/2010 08:39

סלט שורשי פטרוזיליה ובולגרית כבשים / ארז קומרובסקי
אחרי הגשמים זו העונה של שורשי הפטרוזיליה, ולכן מומלץ להכין את הסלט בתקופה זו.
אפשר להוסיף לרבעי שורש הפטרוזיליה גם קוביות קטנות של שורשי סלרי עסיסיים ולצלות אותם יחדיו.
מי שלא אוהב שמיר מוזמן להחליף אותו בעלי כוסברה טריים או בכל עלה אחר שמסתדר לכם יחד עם השורשים.


8 שורשי פטרוזיליה שמנמנים ועסיסיים (מומלץ בעונה שלהם - מייד אחרי הגשמים)
פלפל שחור
מלח גרוס
1/2 כוס שמן זית
מיץ מ-1/2 1 לימונים
2 כפות לימונים כבושים, קצוצים דק
2-1 כוסות עלי שמיר, ללא גבעולים
150 גרם גבינת פטה כבשים, מפוררת

קולפים את שורשי הפטרוזיליה וחותכים לאורכם לרבעים.
בוזקים עליהם שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם וצולים בתנור מחומם ל-250 מעלות במשך 20 דקות, עד שהם מתרככים היטב.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מטפטפים מעל שורשי הפטרוזיליה מיץ לימון ומערבבים עם הלימונים הכבושים.
מוסיפים את עלי השמיר, מערבבים ומפזרים מעל את הגבינה.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה18/2/2010 03:46
נשיקות שוקולד / חיים כהןו--- איה  
18/2/2010 03:51
עוגת גזר / חיים כהןו--- איה
18/2/2010 03:55
מרק קרם בצלים ופטריות / כרמית אלקייםו--- איה
18/2/2010 03:58
סלט שורשי פטרוזיליה ובולגרית כבשיםו--- שמני « הודעה נוכחית
18/2/2010 08:39
ממרח גבינה וכוסברה/אודטהו--- שמני
18/2/2010 08:45
טחינה אדומה עם גמבות ו--- שמני
18/2/2010 08:51



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן