...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אורונגלושקה- עוגת שמרים הונגרית מהממת!-ו--- איה ו.   4/2/2010 11:53

נושא : מתכון לאורונגלושקה - פורום אוכל YNET
תאריך : 15/12/06 08:37
מחבר/ת : לוּלי
בתגובה ל: אורונגלושקה של לולי - לוּלי
================================================
מצרכים:
500 גר' קמח
60 גר' חמאה
4 חלמונים
50 גר' סוכר
200 מ"ל חלב
2 כפיות שמנת חמוצה
כף רום
20-30 גר' שמרים או שקית שמרית
מלח

לפיזור:
100 גר' חמאה מומסת
150 גר' אגוזים טחונים
150 גר' סוכר
ניתן להוסיף 100 גר' צימוקים או ריבה חמוצה בד"כ מישמש.

לשים את כל החומרים לבצק אחיד, את המלח מוסיפים לקראת סוף הלישה
מתפיחים 45 דקות
מקמחים משטח עבודה ומרדדים לעובי 2 ס"מ
קורצים עיגולים בגודל של כוס יין לבן
מכסים ומתפיחים 30-40 דקות
משמנים תבנית קוגלהוף או סיר פלא היטב

מסדרים שכבה של עיגולים, מברישים בחמאה מומסת ומפזרים אגוזים מעורבבים בסוכר וכך שכבה אחת על השניה עד שנגמרים עיגולי הבצק.
מתפיחים שעה וחצי
אופים בחום בינוני עד להשחמה.

הערות איה ו.- הכפלתי כמויות לשתי עוגות-
שמתי מעט ריבה על כל עיגול בצק,
אפיתי שעה בחום 170 מעלות,
לשים נייר אפייה מתחת לתבנית כי יש מצב שהחמאה תנזל מהתחתית אם היא מתפרקת.

עוגה מדהימה!




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי ......... ו--- פלפלית4/2/2010 06:48

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מרק ארטישוקו--- chant
4/2/2010 07:30
מרק חמוץ מתוק....ו--- chant
4/2/2010 07:32
מרק עוף ויטנאמיו--- chant
4/2/2010 07:35
מרק דגים יווניו--- chant
4/2/2010 07:38
רולדות מבצק מיוחד במילויים מגווניםו--- גדולה  
4/2/2010 10:32
אורונגלושקה- עוגת שמרים הונגרית מהממת!-ו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
4/2/2010 11:53
ביס אורנגלושקה- ענני חמאה סוכר ואגוזים....ו--- איה ו.  
4/2/2010 11:54
- האורנגלושקה בתפיחה בסיר פלא- לפני האפייה.....ו--- איה ו.  
4/2/2010 11:55
- וכך נראית תפוחה מלמעלה-..........ו--- איה ו.  
4/2/2010 11:57
- ואפויה בסיר פלא- תראו כמה תפחה.....ו--- איה ו.  
4/2/2010 11:58



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן