...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת שיש וינאית + עוגת שוקולית של טלו--- איה ו.   26/1/2010 09:11

עוגת שיש קפה וינאית- המיטב של מיקי שמו

חומרים לתבנית קפיצית 26
או 3 תבניות אינגליש קייק (אני אפיתי ב-2 תבניות, לא נראה לי שיש מספיק ל-3 תבניות)
200 גרם חמאה רכה (אני השתמשתי ב-150 גרם)
2 כוסות סוכר (אני שמתי כוס אחת)
4 ביצים
3 וחצי כוסות קמת
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית אבקת קפה נמס
1/2 כוס חלב
2 גביעים שמנת חמוצה (אני השתמשתי ב-2 גביעי יוגורט)
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מתפוז אחד
100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות
2. מערבלים חמאה עם סוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-5 דקות במהירות בינונית. מוסיפים ביצים אחת אחת עד שנבלעות בתערובת.
3. מערבבים קמח אבקת אפייה וקפה נמס בקערה נפרדת. מוסיפים לתערובת הביצים ומערבלים רק עד שנבלעים בתערובת. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים חלב שמנת תמצית וניל וקליפת תפוז ומערבלים רק עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
4. ממיסים שוקולד במיקרוגל.
5 יוצקים 2/3 מהתערובת לתבנית משומנת יוצקים מעל את השוקולד המומס ומכסים ביתרת התערובת, מערבבים באמצעות סכין ליצירת מראה שיש.
6. אופים כ-70 דקות בתבנית עגולה או כשעה בתבנית אינגליש קייק עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
7. שומרים מחוץ למקרר עד 5 ימים.


- מתכון לעוגת השוקולית של טל- יש כבר בחיפוש כאן בפורום, העלתי מזמן.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ................. ו--- פלפלית26/1/2010 07:43

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגה תפוחים ושוקלד צ’יפס בזיגוג טופי אגוזיםו--- איה ו.  
26/1/2010 09:03
עוגת בננה פקאן ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:08
...ובצילום קבוצתי....ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:08
עוגת שיש וינאית + עוגת שוקולית של טלו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
26/1/2010 09:11
עוגת מיץ תפוזים חגיגית בזיגוג לבןו--- איה ו.  
26/1/2010 09:13
עוגת המיץ בשלמותה-ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:14
שושני שמרים במלית גבינה/ שוקולדו--- איה ו.  
26/1/2010 09:19
וכך נראו שושני השמרים לפני אפייה-ו--- איה  
26/1/2010 10:47
שושני שמרים שוקולדו--- איה ו.  
26/1/2010 09:20
מאפינס אלפחורסו--- איה ו.  
26/1/2010 09:15
ועוד מאפינס אלפחורס.......ו--- איה  
26/1/2010 10:50
ל חם בצל וקימל.....ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:23
לחם בצל וקימל- ארבע כיכרות:ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:23
עוגיות קעקע טעימים של חברתי קורין ו--- saarah p
26/1/2010 22:05
סלט עוף במיונית / המקור עתון לאישה ישן נושןו--- saarah p
26/1/2010 22:17
עוף בנוסח איטלקי /המקור כנל ./טעים ו--- saarah p
26/1/2010 22:42



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן