...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרמלדת מנדרינותו--- שרוניק 9/9/2008 22:49

מגזין פפריקה צחי בוקששתר

מרמלדת מנדרינות

המרכיבים:
1 ק"ג מנדרינות שטופות
1 ק"ג סוכר
מיץ מחצי לימון

הכנה:
בסיר עם מים רותחים מבשלים את המנדרינות מס´ דקות (כדי להוציא את המרירות מהקליפה).
חוצים את המנדרינות ל-2 ומוציאים את הגרעינים.
מעבירים את המנדרינות לבלנדר ומרסקים היטב.
מעבירים את רסק המנדרינות לסיר נקי מאד (חשוב שלא יהיו שאריות שומן) בעזרת כוס, חשוב לזכור את מס´ הכוסות כי מוסיפים כמות שווה של סוכר.
מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב, מוסיפים מיץ מחצי לימון ומבשלים עד שהמרמלדה סמיכה כ 20 דקות (המרמלדה מוכנה כאשר היא נדבקת לכף עץ).
כשהמרמדלה מוכנה מעבירים אותה, בעודה חמה, לצנצנות זכוכית ושומרים במקום קריר.







כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שלישי.....................ו--- איה9/9/2008 04:24
חטיפי דוריטוס ו--- עידית
9/9/2008 07:06
שמן צהובו--- עידית
9/9/2008 07:09
פטריות ממולאות בשר + תמונות של שלבי ההכנהו--- פלפלית  
9/9/2008 08:40
פטריות ממולאות בשר - מילוי/ציפוי וטיגון ו--- פלפלית  
9/9/2008 08:42
פטריות ממולאות בשר - סידור הפטריות בתבנית - והעברהו--- פלפלית  
9/9/2008 08:44
פטריות ממולאות בשר - סיום הבישול/אפיה ו--- פלפלית  
9/9/2008 08:45
לראש השנה: סלט רימונים ושעועית ירוקהו--- הדרר
9/9/2008 09:11
אני רוצה להכין את הסלט השעועית עם הרימוניםו--- סבתא של תמרי
30/9/2008 10:53
לחמניות בצל - פלעצלאך - נירה שויאר ו--- פלפלית  
9/9/2008 09:22
פידה צ´וקלק (פיתה ממולאת בירקות וגבינה)ו--- שרוניק
9/9/2008 22:28
תבשיל כרוב ובשר בקר נוסח טרנסילבניהו--- שרוניק
9/9/2008 22:34
עוגת אננס וקוקוסו--- שרוניק
9/9/2008 22:38
עוגת תפוחים אירית ו--- שרוניק
9/9/2008 22:47
מרמלדת מנדרינותו--- שרוניק « הודעה נוכחית
9/9/2008 22:49
שיפור למרמלדת מנדרינות או קלמנטינותו--- לבבית
20/1/2009 13:27



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן