...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טארט קפה ואגוזים-ו--- איה ו.   10/1/2010 08:58

טארט מבוסס על מתכון קלי-קלות של רות אוליבר מהספר "עוד שוקולד"-
את הקילתית הכנתי לפי אילתור שלי כי רציתי בטעם קפה,
את המלית- לפי רעיון של רות אוליבר עם קצת שינויים- המלית מהירת הכנה וטעימה ביותר!

מעט עבודה והרבה טעם טעים!

לתבנית 28:

קילתית קפה:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת סוכר
1 כף אבקת קפה נמס
1 ביצה בלולה

הכל חוץ מהביצה סמג'ימיקס לתערובת פירורית, להוסיף ביצה , להפעיל בפולסים רק עד קבלת בצק.
לשטח לצורת פיתה לעטוף בניילון ולקרר לפחות שעה במקרר.

לרדד בין שני ניירות אפייה מקומחים ולסדר על תחתית ודפנות תבנית פאי נשלפת קוטר 28. להוריד עודפים.

להקפיא חצי שעה להתייצבות ,ואז לאפות ב 180 מעלות כ- 20 דקות, עד הזהבה.
להוציא.

לפזר על גבי הקלתית חופן אגוזי פקאן
חופן צ'וקולד צ'יפס
חופן קוקוס קלוי

מעל הכל לשפוך בעדינות 400 גרם חלב ממותק מרוכז(פחית בינונית)
לאפות עוד 20 דקות או עד בעבוע.

לפזר למעלה קוקוס קלוי וקוקוס רגיל.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון.................ו--- איה10/1/2010 03:31
עוגת שוקולד קוואקרו--- הדר
10/1/2010 07:56
עוגת קרמבו ו--- אילנית12  
10/1/2010 08:22
טארט קפה ואגוזים-ו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
10/1/2010 08:58
שלב האגוזים על גבי הקלתית:ו--- איה ו.  
10/1/2010 08:59
שלב החלב הממותק- רגע לפני אפייה:ו--- איה ו.  
10/1/2010 08:59
מוכן- מעל:קוקוס רגיל, קוקוס קלוי, א.סוכרו--- איה ו.  
10/1/2010 09:01
שמרים שוקולד ו--- איה ו.  
10/1/2010 09:02
שמרים- קינמון ואגוזים-ו--- איה ו.  
10/1/2010 09:04
שמרים בתמונה קבוצתית:ו--- איה ו.  
10/1/2010 09:05
לחמניות בציפוי שומשום וואסבי-ו--- איה ו.  
10/1/2010 09:06
לחמניות שומשום וואסבי בתפיחה-ו--- איה ו.  
10/1/2010 09:09
ועוד....ו--- איה ו.  
10/1/2010 09:09
וגם לחמניות בציפוי שומשום מלאו--- איה ו.  
10/1/2010 09:10
...שהתחילו את דרכן כך:ו--- איה ו.  
10/1/2010 09:11
...וסיימו כך: (חצי נאכלו במהלך השבת,ו--- איה ו.  
10/1/2010 09:12
ארטישוק במלית פטריות ותפוחי אדמה/נירהמ1ו--- niram
10/1/2010 09:23
נים לקאפקייק מהממיםו--- chant
10/1/2010 12:26



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן