...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ביסקוצ'וס מתוק/נירהמ1ו--- niram 1/1/2010 12:13

ביסקוצ'וס מתוק/נירהמ1
מהמטבח היהודי-ספרדי של אמי המנוחה

מצטערת, אבל אין תמונה למתכון הזהן (נירה)

רכיבים:
250 גרם קמח רגיל
250 גר' קמח מלא
1 כף שמרים יבשים (במקור עם 25 גר' שמרים טריים)
1 כוס מים פושרים
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
½ כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
1/2 כוס שומשום

הכנה:
- לחמם תנור ל-180 מעלות
- לשים את הקמח בקערה וליצור גומה במרכז
לקבור את המלח בקמח
- להוסיף את המים והשמרים, קוביות החמאה, השמן והשומשום
- לערבב הכול וללוש – לפחות 10 דקות
- ליצור מהבצק כדורים קטנים, ומהכדורים גליל בעובי אצבע ובאורך של כ-15 ס"מ, לסגור את הגלילים לטבעת ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- לאפות בחום של 180 מעלות עד שהעוגיות ישחימו-יזהיבו.
- לקרר ולשמור בקופסה אטומה.

תיהנו,

נירה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי .......... ו--- פלפלית1/1/2010 07:14

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת גבינה אוורירית מעולה הנאפית במים ו--- גילה  
1/1/2010 07:17
מוס פיסטוק וטוויל נוגט - קונדיטור יואב ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:26
טוויל פיסטוק - התערובת ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:27
טוויל פיסטוק - הנחת התערובת - לפני אפיה ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:28
טוויל פיסטוק - מוכנים למילוי [בסמוך מאוד - להגשה]ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:30
על אותו מתכון בדיוק - טוויל שקדים ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:32
טוויל שקדים - מתקררים לפני איכסון במארז לשמירת ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:35
אושפלאו/ישראל אהרוני, מ"דרך האוכל"ו--- niram
1/1/2010 12:09
ביסקוצ'וס מתוק/נירהמ1ו--- niram « הודעה נוכחית
1/1/2010 12:13
ארטישוק במלית פטריות ותפוחי אדמה/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:20
"חוריאטיקי" – סלט יווני אותנטי/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:24
רולדת תפוחים/דורעם גונט, הארץו--- niram
1/1/2010 12:29



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן