...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מוס פיסטוק וטוויל נוגט - קונדיטור יואב ו--- פלפלית   1/1/2010 08:26



בתמונה טוויל פיסטוק - מוכן למילוי - * פלפלית

מוס פיסטוק וטוויל נוגט - הקונדיטור יואב דקלבאום

מצרכים
250 גרם חמאה
350 גרם סוכר
130 מ"ל חלב
250 גרם אגוזי לוז גרוסים

מוס פיסטוק:
160 גרם פיסטוקים טחונים דק
200 מ"ל חלב
50 גרם סוכר
200 מ"ל שמנת מתוקה
20 גרם סוכר

אופן ההכנה
1. מחממים בסיר את חומרי הטוויל פרט לאגוזים. מביאים לרתיחה.

2. כאשר התערובת מבעבעת מסירים מהאש ומוסיפים אגוזי לוז גרוסים.

3. מחממים את התנור ל- 150 מעלות ומורחים את התערובת על נייר אפיה במגש ואופים 15 דקות עד שהטוויל מוזהב. מוציאים מהתנור ולקרר את הטוויל.

4. מכינים מוס פיסטוק: מרתיחים בסיר תוך כדי בחישה פיסטוקים, חלב וסוכר. מקררים במקרר.

5. מקציפים שמנת מתוקה וסוכר ומקפלים אל הפיסטוקים הקרים.

6. שומרים את המוס במקרר בכלי אטום ואת הטוויל בכלי אטום מחוץ למקרר. לפני ההגשה חותכים את הטוויל בגודל הרצוי ומזלפים מוס פיסטוק מעל הטוויל ומניחים טוויל נוסף מעל (כמו סנדוויץ).








לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי .......... ו--- פלפלית1/1/2010 07:14

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת גבינה אוורירית מעולה הנאפית במים ו--- גילה  
1/1/2010 07:17
מוס פיסטוק וטוויל נוגט - קונדיטור יואב ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
1/1/2010 08:26
טוויל פיסטוק - התערובת ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:27
טוויל פיסטוק - הנחת התערובת - לפני אפיה ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:28
טוויל פיסטוק - מוכנים למילוי [בסמוך מאוד - להגשה]ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:30
על אותו מתכון בדיוק - טוויל שקדים ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:32
טוויל שקדים - מתקררים לפני איכסון במארז לשמירת ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:35
אושפלאו/ישראל אהרוני, מ"דרך האוכל"ו--- niram
1/1/2010 12:09
ביסקוצ'וס מתוק/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:13
ארטישוק במלית פטריות ותפוחי אדמה/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:20
"חוריאטיקי" – סלט יווני אותנטי/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:24
רולדת תפוחים/דורעם גונט, הארץו--- niram
1/1/2010 12:29



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן