...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות טחינה בטעםן חלבה וקוקוס/pirgeו--- niram 27/12/2009 22:38

עוגיות טחינה בטעם חלבה וקוקוס/pirge
מקור המתכון: pirge, "אוכל חלבי"

המצרכים בקערה:
1/2 כוס טחינה גולמית רכה (לא גושים)
1/2 כוס סילאן
1/2 כוס קוקוס
1/4 כוס סוכר
1 ביצה
1/4 כוס שמן
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית שטוחה תמצית שקדים או כף ליקר שקדים

- לשים בצק עד שנפרד מהדפנות.
- מגלגלים תוך הידוק 36 כדורים בגודל אגוז.
- מניחים במרווחים על ניר אפיה.
- אופים בתנור שחומם מראש 175 מעלות במשך כ-12 דקות.
- להשאיר את העוגיות על התבנית עד לקירור.
- לשלוף בעזרת מרית ולשמור בקופסה סגורה.
*אפשר לאבק באבקת סוכר.

"טיפ" של פירגה:
1. שימו בכוס קודם את השמן עפ"י המלצתה של דורית, אח"כ הטחינה ובסוף את הסילאן וכך הוא לא יידבק לדפנות הכוס.

הערה:
אחרי האפיה העוגיות שטוחות יותר ומבוקעות מה שלא גורע מהטעם הנהדר.

תיהנו,
פירגה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ................ ו--- פלפלית27/12/2009 08:10

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת גזר של קרין גורן ו--- אמאשל..  
27/12/2009 08:19
לביבות תפוא ובטטות אפויות ,ניקי ב ו--- אמאשל..  
27/12/2009 08:35
פרמידות שוקולד מוואלה..מעדן להמתיק את השנה ו--- לינדוש
27/12/2009 08:38
פילטים של דג אמנון ו--- אמאשל..  
27/12/2009 08:41
"שֶׁפְטֶה" - כופתאות בשר מהמטבח הכּוּרדי/נירהמ1 ו--- niram  
27/12/2009 09:37
עוף שלם משוטח צלוי לפי שרי אנסקי ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:40
עוד עוף....ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:41
לחם בית של פעם - שלב 1 ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:42
לחם בית של פעם- יצא מסיר הגריל....ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:43
לחם בית- מהכמות הזו התקבלו 8 פראנות עבותו--- איה ו.  
27/12/2009 09:44
לחם בית - רגע לפני הזלילה הגדולה...ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:45
האם יש מצב להכין את זה בטוסטר אובן?ו--- דניאל
15/4/2011 18:05
טארט תפוחים קלאסי לפי ה"קורדון בלו"ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:48
את הטארט אכלנו עם קרם פרש. שחיתות!!!ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:49
מרק פטריות וגריסים דיאטתי/נירהמ1ו--- niram  
27/12/2009 10:00
בצק רבוך.פחזניות.אקלרים וגם פריז ברסטו--- chant  
27/12/2009 15:33
מרק עדשים כתומותו--- .תמר.
27/12/2009 16:29
עוגת תפוחים - אבי מ. מפסטו ו--- יפנית  
27/12/2009 19:33
עוגיות טחינה בטעםן חלבה וקוקוס/pirgeו--- niram « הודעה נוכחית
27/12/2009 22:38
עוגיות שיבולת שועל טחינה סילאן ועוד/pirgeו--- niram
27/12/2009 22:46



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן