...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת תפוחים - אבי מ. מפסטו ו--- יפנית   27/12/2009 19:33

מרכיבים

30 גר' חמאה או מרגרינה
4 תפוחי עץ סמיט
1/2 כפית קינמון טחון
3/4 1 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
2 ביצים מס 1
1 חלמון
1/4 1 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן קנולה
1 כפית תמצית וניל


דרך הכנה
מחממים את התנור ל-180, משמנים תבנית 24 ומניחים נייר אפיה בתחתית.
מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח לקערה, מניחים בצד.
מקלפים את התפוחים, חותכים לרבעים ומגלענים, פורסים לפרוסות בעובי 8 מ"מ.
מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את התפוחים ומטגנים עד להתרככות והזהבה קלה,
מפזרים מעל את הקינמון ומערבבים קלות, מסירים מהאש.
מקציפים בקערת המיקסר את הביצים, החלמון והסוכר לתערובת בהירה וקלה, מוסיפים את השמן ותמצית הוניל תוך כדי הקצפה.
מוסיפים את תערובת הקמח ומבליעים ידנית בתערובת, מוסיפים את מחצית כמות התפוחים ומערבבים.
יוצקים את התערובת לתבנית ומחליקים, יוצקים מעל את יתרת התפוחים.
אופים כ-40 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים ומצננים בתבנית על רשת, מפזרים מעט אבקת סוכר או מורחים במעט ריבת מישמשים מומסת לאחר הצינון.

מקור: אבי מ. - אתר פסטו

הערות יפנית:
מומלץ להפחית מהסוכר.

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/27520344.JPG

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/27520350.JPG



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ................ ו--- פלפלית27/12/2009 08:10

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת גזר של קרין גורן ו--- אמאשל..  
27/12/2009 08:19
לביבות תפוא ובטטות אפויות ,ניקי ב ו--- אמאשל..  
27/12/2009 08:35
פרמידות שוקולד מוואלה..מעדן להמתיק את השנה ו--- לינדוש
27/12/2009 08:38
פילטים של דג אמנון ו--- אמאשל..  
27/12/2009 08:41
"שֶׁפְטֶה" - כופתאות בשר מהמטבח הכּוּרדי/נירהמ1 ו--- niram  
27/12/2009 09:37
עוף שלם משוטח צלוי לפי שרי אנסקי ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:40
עוד עוף....ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:41
לחם בית של פעם - שלב 1 ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:42
לחם בית של פעם- יצא מסיר הגריל....ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:43
לחם בית- מהכמות הזו התקבלו 8 פראנות עבותו--- איה ו.  
27/12/2009 09:44
לחם בית - רגע לפני הזלילה הגדולה...ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:45
האם יש מצב להכין את זה בטוסטר אובן?ו--- דניאל
15/4/2011 18:05
טארט תפוחים קלאסי לפי ה"קורדון בלו"ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:48
את הטארט אכלנו עם קרם פרש. שחיתות!!!ו--- איה ו.  
27/12/2009 09:49
מרק פטריות וגריסים דיאטתי/נירהמ1ו--- niram  
27/12/2009 10:00
בצק רבוך.פחזניות.אקלרים וגם פריז ברסטו--- chant  
27/12/2009 15:33
מרק עדשים כתומותו--- .תמר.
27/12/2009 16:29
עוגת תפוחים - אבי מ. מפסטו ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
27/12/2009 19:33
עוגיות טחינה בטעםן חלבה וקוקוס/pirgeו--- niram
27/12/2009 22:38
עוגיות שיבולת שועל טחינה סילאן ועוד/pirgeו--- niram
27/12/2009 22:46



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן