...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
איה גולן-מעצבת אתרים לאינטרנט







הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  

תוכן ההודעה

סמבוסק לא מבצק שמרים ו--- פלפלית   24/12/2009 16:23

סמבוסק לא מבצק שמרים -- ריקי משעת סיפור

אני לא אוהבת להתעסק עם שמרים וע"כ מזמן ששכנתי שירלי עברה דירה שנים שלא הכנתי סמבוסק - עד שהגיעה חברתי רותי שבכלל היא מרוקאית עם בצק נהדר לסמבוסק ללא שמרים ושאפשר למלא בו גם מליות אחרות.

לבצק

[לכמות הבצק הזו, 2 כוסות גרגרי חומוס מבושל + בצל קצוץ ומטוגן
מ 3 בצלים בינוניים + כ 4 כפות שמן +פלפלית]


4 כוסות קמח תופח אוסם
חצי כפית מלח
רבע כוס שמן
1.5-2 כוסות מים
ללוש
לתת לזה לנוח [** נתתי לו לנוח שעה וחצי - מכוסה במגבת - פלפלית]
ליצור כדורים קטנים לרדד ולמלא ולטגן בשמן עמוק.

מלית
------

קופסת שימורי חומוס [**בישלתי גרגרי חומוס -פלפלית]
2 בצלים גדולים פרוסים דק ומטוגנים,
מלח, פילפל וקצת כמון

**[לכמות הבצק הזו, השתמשתי
ב 2 כוסות גרגרי חומוס מבושל + בצל קצוץ ומטוגן
מ 3 בצלים בינוניים + כ 4 כפות שמן הוספתי לחומוס גם את שמן הטיגון
פלפלית]

טעים באחריות ובכלום עבודה.

אפשר למלא גם בתערובת גבינות+ביצה
וגם בתערובות של תרד, חצילים או בשר,

במקום קמח תופח אפשר להשתמש ב-30 גרם
שמרים לכמות הקמח - (אבל זה כבר לא בשבילי ((-:)



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי ...........ו--- פלפלית24/12/2009 08:13

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מג'דרה בורגול ועדשים ו--- שמני  
24/12/2009 09:18
עוגיות ציבעוניותו--- chant
24/12/2009 09:53
חמאת שום משובחת במיוחד ו--- שמני
24/12/2009 14:55
סמבוסק לא מבצק שמרים ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
24/12/2009 16:23
בייגלה כמו במונטריאול..ו--- chant
24/12/2009 16:48



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן