...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שוקרוט - של דרורו--- פלפלית 16/12/2009 13:59



שוקרוט של דרור
קדרת כרוב חמוץ ובשרים מעושנים מבושלים בבירה ויין לבן
- מאכל קלסי מהמטבח האלזאסי

החומרים הדרושים

2 כפות שומן אווז
1 בצל קצוץ
2 ק"ג תערובת של בשרים ונקניקים מעושני, חזה אווז, פסטרמה ונקניקיות)
8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
½ 1 כרוב כבוש (או 2 קופסאות שימורים), שטוף וסחוט
1 כף קימל
8 עלי דפנה
1 בקבוק יין לבן מסוג ריזלינג
2 בקבוקי בירה לבנה



אופן ההכנה
הכנה:
בסיר כבד ממיסים את שומן האווז ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשרים המעושנים ומשחימים קלות. מוציאים מהסיר ומכניסים את תפוחי האדמה, מעליהם מוסיפים את הבשרים, את הכרוב ואת הנקניקיות. מתבלים בקימל ובעלי דפנה. מוסיפים יין ובירה לכיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים שעה וחצי מעל להבה נמוכה.
מגישים עם לחם שחור כפרי, שמאלץ, חרדל וחזרת. שוטפים עם בירה.

מתכון ל - 8 מנות





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ........... ו--- פלפלית16/12/2009 07:57

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כפתה - לביבה ג'רבאיתו--- טליון
16/12/2009 09:59
שוקרוט - של דרורו--- פלפלית « הודעה נוכחית
16/12/2009 13:59
שוקרוט - מתכון של רותי קינןו--- פלפלית
16/12/2009 14:02
שוקרוט וינאי - חנה גרשוני "הארץ"ו--- פלפלית
16/12/2009 14:10
כרוב כבוש חםו--- גילי
16/12/2009 14:28
כרוב כבוש תוצרת ביתו--- גדולה
16/12/2009 14:32



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן