...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת שוקולד נימוחה - איריס מ “עלהשולחן"ו--- פלפלית 11/10/2008 18:28



אם מחלקים את הכמויות לחצי,זה נכנס בתבנית 26

400 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
100 מ“ל חלב
10 ביצים מופרדות
200 גרם סוכר
130 גרם קורנפלור

לציפוי:

250 מ“ל שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר

במיקרוגל ממיסים שוקולד חמאה וחלב. מערבבים היטב.
במיקסר מערבלים חלמונים ו100-גרםסוכר כ2- דקות לתערובת מעט תפוחה.

מוסיפים קורנפלור ומערבלים עד שהוא נבלע בתערובת. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבלים עד שגם הוא נבלע בתערובת.
מקציפים חלבונים עם 100גרם סוכר לקצף יציב אך לא קשה .מקפלים את קצף הביצים לתוך תערובת השוקולד.

יוצקים לפיירקס ואופים בחום של 150מעלות כ45-55- דקות. יש להכניס קיסם לבדוק שהוא יוצא מעט לח.(לא לייבש, העוגה צריכה להיות לחה)
מצננים את העוגה על רשת
כשהיא קרה מכינים את הציפוי

מביאים שמנת לרתיחה מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב.
יוצקים את השוקולד על העוגה הקרה.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שבת ......................ו--- פלפלית11/10/2008 07:36

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פילאו אטריות דקות וורמיצ'לי בסגנון איטלקיו--- פלפלית
11/10/2008 09:09
פאייה דגים בסגנון ספרדי - גדעון כלימיאןו--- פלפלית
11/10/2008 09:11
אורז עם דובדבנים "אלבלו פולאו" בסגנון פרסיו--- פלפלית
11/10/2008 09:14
ריזוטו פסטו - גדעון כלימיאןו--- פלפלית
11/10/2008 09:16
עוגת שוקולד אגדתית - דורית מיינצרו--- פלפלית
11/10/2008 18:10
עוגת שוקולד כבדה -יועזר בר ייןו--- פלפלית
11/10/2008 18:18
עוגת שוקולד נימוחה - איריס מ “עלהשולחן"ו--- פלפלית « הודעה נוכחית
11/10/2008 18:28
עוגת שוקולד מריר אספרסו / פרווהו--- -מרילין
11/10/2008 20:08
עוגת שוקולד קלה ומוצלחת ו--- חנה
11/10/2008 20:12
סלט קישואים בתחמיץ / המלצה חמהו--- -מרילין
11/10/2008 22:40



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן