...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת שוקולד כבדה -יועזר בר ייןו--- פלפלית 11/10/2008 18:18



עוגת שוקולד עשירה מאוד.אפויה עד לדרגת מדיום,כך שכשמגישים אותה(בטמפ‘‘החדר)היא ממש מוסית.

במקור המתכון עם ממש מעט קמח ובספר החדש שלה שרי אנסקי
היא המירה אותו בשקדים טחונים -אז אני מניחה שזה עובד.
.
לתבניתקפיצית 26-

10ביצים מופרדות
500 גר‘‘שוקולד מריר
25גר‘‘חמאה
35גר‘‘קמח(כ3.5כפות)

ממיסים יחד את השוקולד והחמאה(הכי קל בסיר כפול).
מקציפים את החלבונים לקצף יציב אבל רך(לא נוקשה ומתפורר), שמיםבצד.

מקציפים את החלמונים עם הסוכר מוסיפים את הקמח וממשיכים עד שהקצף תפוח ובהיר.

מערבבים את השוקולד-חמאה עם החלמונים.מקפלים פנימה את החלבונים (קודם1/3 מהחלבונים בערבוב לא מתחשב עד שאחיד ואח“כ שאר החלבונים בעדינות,בלי לשבור).
שמים בתבנית ואופים ב200מעלות כ16-19 דק‘‘,עדשהעוגה סדוקה וכבר לא רכה מאוד(לא”רוקדת“בנענוע).העוגה לא צריכה להיות יבשה.
מוציאים מהתנור,מכסים(בצלחתגדולה או מכסה)לרבע שעה ואחכ מסירים את המכסה ומצננים.

לציפוי:
שוקול דמריר –כדאי להשתמש בשוקולד משובח עםאחוז גבוהשל מוצקי קקאו.
כדאי לצנן במקרר את העוגה לייצוב אבל לא לאכול קרה מהמקרר כדי שתהיה ”מוסית“(להוציא חצי שעה–שעה לפני).




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שבת ......................ו--- פלפלית11/10/2008 07:36

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פילאו אטריות דקות וורמיצ'לי בסגנון איטלקיו--- פלפלית
11/10/2008 09:09
פאייה דגים בסגנון ספרדי - גדעון כלימיאןו--- פלפלית
11/10/2008 09:11
אורז עם דובדבנים "אלבלו פולאו" בסגנון פרסיו--- פלפלית
11/10/2008 09:14
ריזוטו פסטו - גדעון כלימיאןו--- פלפלית
11/10/2008 09:16
עוגת שוקולד אגדתית - דורית מיינצרו--- פלפלית
11/10/2008 18:10
עוגת שוקולד כבדה -יועזר בר ייןו--- פלפלית « הודעה נוכחית
11/10/2008 18:18
עוגת שוקולד נימוחה - איריס מ “עלהשולחן"ו--- פלפלית
11/10/2008 18:28
עוגת שוקולד מריר אספרסו / פרווהו--- -מרילין
11/10/2008 20:08
עוגת שוקולד קלה ומוצלחת ו--- חנה
11/10/2008 20:12
סלט קישואים בתחמיץ / המלצה חמהו--- -מרילין
11/10/2008 22:40



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן