...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ריזוטו פסטו - גדעון כלימיאןו--- פלפלית 11/10/2008 09:16



ריזוטו פסטו

המרכיבים:

6 כוסות מרק צח (אפשר גם מאבקה)

1/2 כוס יין לבן יבש

2 כפות שמן זית

3 שיני שום, קצוצות דק

1 כוס קוביות דלעת מקולפת

2 כוסות אורז לריזוטו

1/2 כוס רוטב פסטו מוכן

1 כוס עגבניות שרי קצוצות

2 כוסות רוקט קצוץ

1 כפית מלח

1 כפית פלפל


אופן ההכנה:

בסיר קטן מחממים את המרק והיין.
בסיר טפלון גדול מחממים את שמן הזית. מוסיפים את השום, הדלעת והאורז, ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות.

מוסיפים כוס אחת מתערובת המרק והיין, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד שהנוזלים נספגים באורז.

ממשיכים ומוסיפים את המרק, כוס בכל פעם, תוך כדי ערבוב, עד שהנוזלים נספגים. התהליך הזה ארוך ולעתים נמשך כחצי שעה.

מוסיפים את רוטב הפסטו, העגבניות והרוקט ומתקבל אורז במרקם קטיפתי ורך. מגישים חם.






כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שבת ......................ו--- פלפלית11/10/2008 07:36

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פילאו אטריות דקות וורמיצ'לי בסגנון איטלקיו--- פלפלית
11/10/2008 09:09
פאייה דגים בסגנון ספרדי - גדעון כלימיאןו--- פלפלית
11/10/2008 09:11
אורז עם דובדבנים "אלבלו פולאו" בסגנון פרסיו--- פלפלית
11/10/2008 09:14
ריזוטו פסטו - גדעון כלימיאןו--- פלפלית « הודעה נוכחית
11/10/2008 09:16
עוגת שוקולד אגדתית - דורית מיינצרו--- פלפלית
11/10/2008 18:10
עוגת שוקולד כבדה -יועזר בר ייןו--- פלפלית
11/10/2008 18:18
עוגת שוקולד נימוחה - איריס מ “עלהשולחן"ו--- פלפלית
11/10/2008 18:28
עוגת שוקולד מריר אספרסו / פרווהו--- -מרילין
11/10/2008 20:08
עוגת שוקולד קלה ומוצלחת ו--- חנה
11/10/2008 20:12
סלט קישואים בתחמיץ / המלצה חמהו--- -מרילין
11/10/2008 22:40



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן