...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פאייה דגים בסגנון ספרדי - גדעון כלימיאןו--- פלפלית 11/10/2008 09:11


המרכיבים:

4 כוסות מרק צח (אפשר מאבקה)

1/4 כפית זעפרן

500 גרם פילה דג (כל סוג יתאים), חתוך לקוביות

1 כוס קמח רגיל

1 כפית שמן זית

1 בצל בינוני, קצוץ

3 שיני שום קצוצות

כוס וחצי עגבניות מרוסקות, אפשר מקופסה

2 כוסות שעועית ירוקה, אפשר מוקפאת ומופשרת

2 כפיות עלי רוזמרין טרי

2 כוסות אורז לריזוטו

1 כוס אפונה, אפשר מוקפאת ומופרשת

1 קופסה שימורי לבבות ארטישוק, חתוכים לרבעים

1 כפית מלח

אופן ההכנה:

מחממים את המרק יחד עם הזעפרן.
מניחים את הקמח בצלחת שטוחה. מנגבים את הדגים ומקמחים היטב.
בסיר טפלון גדול מחממים את שמן הזית ומטגנים את הדגים כ-3 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים בצד.

מוסיפים לסיר את הבצל והשום ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את העגבניות, השעועית הירוקה והרוזמרין וממשיכים לטגן כ-4 דקות נוספות.
מוסיפים את האורז והמרק עם הזעפרן, מערבבים, מכסים ומבשלים כ-20 דקות, עד שהאורז כמעט מוכן ורוב הנוזלים נספגו.

מוסיפים את האפונה ואת רבעי לבבות הארטישוק ומערבבים בעדינות במזלג. מוסיפים את קוביות הדגים המטוגנות, מערבבים שוב בעדינות וממשיכים לבשל בסיר מכוסה עוד כ-10 דקות. מסירים מהאש.

מתבלים במלח, מכסים ומניחים ל-10 דקות לפני שמגישים.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שבת ......................ו--- פלפלית11/10/2008 07:36

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פילאו אטריות דקות וורמיצ'לי בסגנון איטלקיו--- פלפלית
11/10/2008 09:09
פאייה דגים בסגנון ספרדי - גדעון כלימיאןו--- פלפלית « הודעה נוכחית
11/10/2008 09:11
אורז עם דובדבנים "אלבלו פולאו" בסגנון פרסיו--- פלפלית
11/10/2008 09:14
ריזוטו פסטו - גדעון כלימיאןו--- פלפלית
11/10/2008 09:16
עוגת שוקולד אגדתית - דורית מיינצרו--- פלפלית
11/10/2008 18:10
עוגת שוקולד כבדה -יועזר בר ייןו--- פלפלית
11/10/2008 18:18
עוגת שוקולד נימוחה - איריס מ “עלהשולחן"ו--- פלפלית
11/10/2008 18:28
עוגת שוקולד מריר אספרסו / פרווהו--- -מרילין
11/10/2008 20:08
עוגת שוקולד קלה ומוצלחת ו--- חנה
11/10/2008 20:12
סלט קישואים בתחמיץ / המלצה חמהו--- -מרילין
11/10/2008 22:40



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן