...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת "כמו טירמיסו"-ו--- איה ו.   23/11/2009 10:10

מתכון מהבלוג של סיאם.- הערות שלי בסוגריים.

כמו טירמיסו:

2 חבילות מסקרפונה (השתמשתי רק באחת)
2 שמנת מתוקה
150 גרם אבקת סוכר
3 כפות תערובת נוזלים
1/2 שקית אבקת ג'לטין
בישקוטים/אבקת קקאו הולנדי .

לנוזלים:
3 כפות נס קפה
1/4 כוס אייריש קרים
1/4 כוס קלואה
1/2 כוס מים רותחים
להכין תערובת נוזלים ולהשאיר בצד לטבילת הביסקוטים.
להקציף גבינה+שמנת+א. סוכר לתערובת יציבה.
להוסיף 3 כפות מתערובת הנוזלים של הבסיקוטים לבלילה. להמיס ג'לטין במעט מים ולהוסיף לבלילה. לערבב היטב כדי שלא יהיו גושים. לטבול ביסקוטים במהריות בנוזלים ולהניח על תחתית תבנית, מעל לשים מחצית מתערובת הגבינה, שוב שכבה של בישקוטים טבולים ואת החצי השני של תערובת הגבינה. ליישר
ולאפסן בהקפאה, שעה לפני ההגשה להעביר למקרר ולזרות מעל קקאו


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה23/11/2009 07:45
עוגת "כמו טירמיסו"-ו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
23/11/2009 10:10
כמו טירמיסו....ו--- איה ו.  
23/11/2009 10:11
קוגל חריף מתוקו--- איה ו.  
23/11/2009 10:13
עוגת שוקולד ואגסים הפוכה-ו--- איה ו.  
23/11/2009 10:19
...ועוד מבט....ו--- איה ו.  
23/11/2009 10:21
אופס, זה עוד מבט....ו--- איה ו.  
23/11/2009 10:22
בורקס גבינות בבצק פילאסו--- איה ו.  
23/11/2009 10:25
ביס מהבורקס.....ו--- איה ו.  
23/11/2009 10:25
מרק פטריות וארטישוק ירושלמיו--- איה ו.  
23/11/2009 10:31
המרק- לפני שהפך למרק....שלב הערבוב...ו--- איה ו.  
23/11/2009 10:31
לחם חצי מלא...(לנגב את המרק...)ו--- איה ו.  
23/11/2009 10:38
לחם אחרי עיצוב כיכרותו--- איה ו.  
23/11/2009 10:38
לחם אפויו--- איה ו.  
23/11/2009 10:40
מה .....היי איה ו -ו--- לינדוש
23/11/2009 10:45
לחם חצי מלאו--- שירושושנה
11/4/2010 22:08
קציצות לקוסקוס ברוטב אדוםו--- איה ו.  
23/11/2009 10:45
קוסקוס במיקרו-(לא אינסטנט)ו--- איה ו.  
23/11/2009 10:46
קובה במרק סלקו--- איה ו.  
23/11/2009 10:53



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן