...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת גבינה ו--- פלפלית   22/11/2009 12:08

עוגת גבינה של הקונדיטורית סוזי מילר ז"ל
פורסם במדור של אודטה- באחד ממוספי סופ"ש - בעבר הרחוק.

המצרכים:
4 מיכלים של גבינת שמנת סימפוניה 9% של שטראוס [בטעם טבעי]
100 גרם חמאה רגילה
2 מכלים שמנת חמוצה רגילה
חבילת ביסקוויטים פתי בר (רצוי בטעם שוקו)
4 כפות מחוקות סוכר
קורנפלור
3 ביצים גדולות
תפוז שלם –לגרר הקליפה

חומרים לבסיס:
150 גרם ביסקוויטים פתי בר שוקו (בערך 20-21 יחידות)
60 גרם (4 כפיות מחוקות) סוכר
50 גרם חמאה רגילה (חצי חבילה)
1 כפית מחוקה גרר תפוז

חומרים למלית:
666 גרם גבינת שמנת סימפוניה 9% (זה יוצא 3 מיכלים שלמים ועוד שליש מיכל)
200 גרם סוכר
2 חלמונים
3 חלבונים בכוס
25 גרם קורנפלור
50 גרם חמאה

חומרים לציפוי:
2 מיכלים של שמנת חמוצה
60 גרם סוכר

הוראות הכנה
בסיס:
1. פותחים תנור לחום המתאים.
לתוך המעבד המזון היבש, להב פלדה, מפוררים לפיסות גסות 20-21 ביסקוויטים.
2. מוסיפים 4 כפות מחוקות סוכר ומערבלים, עד שזה נראה כמו חול.
3. מוסיפים 50 גרם חמאה נמסה (במיקרו או במחבתון) ואת גרר קליפת התפוז ומערבלים, עד שזה נראה כמו חול לח מעט.
4. מרפדים "בחול" הזה באצבעות תחתית תבנית קפיצית מס´ 26 ושמים בצד.
לא אופים ולא כלום

מלית:
1. בקערה המיקסר שמים 3 מיכלים ועוד שליש מיכל שמנת 9%.
2. מוסיפים 13 כפות מחוקות סוכר, 2 חלמונים ו- 3 כפות מחוקות קורנפלור.
מערבלים במערבל במהירות הכי איטית..
3. מוסיפים גם 50 גרם חמאה נמסה ושוב מערבלים על הכי איטי עד שאחיד. מעבירים את העיסה לקערת פלסטיק אחרת.
4. לאחר שניקינו את הקערה והמקצף מקציפים 3 חלמונים ללא סוכר, בלי כלום לקצף רך. איך שמוכן מהר מהר שופכים את העיסה הזו על בסיס הביסקוויטים ומכניסים לתנור שכבר חם.
5. אופים ב- 100 מעלות צלסיוס (200 מעלות פרנהייט, ½ 3 בסקאלה מ- 1 עד 10 או חום שבת).

· מכוונים שעון מעורר שיצלצל מתי שזה יוצא ב"עוד 3 שעות" העוגה לא תופחת כ"כ אך לעומת זאת לא מתבקעת, לא שוקעת מילימטר ונשארת לבנה מקסימה.

ציפוי
1. אחרי 3 שעות מוצאים את העוגה בזריזות וסוגרים את דלת התנור שלא יברח החום. מערבבים 2 מיכלי שמנת חמוצה עם 4 כפות מחוקות סוכר ושופכים את הבלילה הזו על העוגה
2. מכניסים את העוגה לתנור לעוד רבע שעה אפייה באותו חום ומכבים את התנור.
משאירים את העוגה שתצטנן בתוך התנור המכובה לעוד 4 שעות.
מוצאים אותה רק כשהיא כבר פושרת לחלוטין. לא לזייף פה, זה עקרוני.

הערות:
לעבוד לפי ההוראות ולא לשנות כלום.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה22/11/2009 04:02
טפאנד מזרח תיכוני / פפריקהו--- איה
22/11/2009 04:14
מרק בצל צרפתי של ג'וליה צ'יילד ו--- איה
22/11/2009 04:22
מרק פטריות ותפוחי אדמה של תמר כהן-צדק ו--- איה
22/11/2009 04:25
מרק אפונה עם נקניק מעושן ו--- איה
22/11/2009 04:28
כורדנה - שקשוקת סתיו ירוקה ו--- איה
22/11/2009 04:32
קומפוט תפוזים ושוקולד ו--- איה  
22/11/2009 04:35
אורז ירוקו--- ~מרילין~  
22/11/2009 08:38
אורז ירוק - מבט מלמעלהו--- ~מרילין~  
22/11/2009 08:39
עוגת גבינה ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
22/11/2009 12:08
שפצל'ה [ בצקניות ] מיכל לוי-אלחלל מגזין שףו--- פלפלית  
22/11/2009 12:14
חצילים ממולאים עם טחינה וצנוברים / בני סיידו--- זהבה
23/11/2009 07:25



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן