...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת הטירמיסו הראשונה שלי-ו--- איה ו.   15/11/2009 13:00

מתכון של חברתי י.

עצות וטיפים של טל ואחרים מפורום אוכל YNET

. טירמיסו:

תבנית פיירקס 30 על 27

בסיס:

חבילה בישקוטים טבולים ב:

אספרסו חזק ממותק +קלואה+אמרטו

קציפה:
2 גבינת נפוליאון טבעית 30%(אין מה לעשות, יותר טעים עם מסקרפונה, אבל הנפוליאון טעימה גם כן- רק שזה משהו אחר)

"לפתוח" את הנפוליאון במיקסר עם המקצף שלא יהיו גושים, להקציף עד לרכות.
הוספתי כף שמנת מתוקה לנפוליאון כשהקצפתי אותה. המתקתי את הנפוליאון בשתי כפות סוכר.

לחוד להקציף שמנת מתוקה (הסתפקתי באחת)

לחוד להקציף: 4 חלמונים+ חצי כוס סוכר- לקציפה בהירה מאוד. (רציתי להכין בלי ביצים חיות בסוף שוכנעתי להכין עם. ....)


לאחד גבינה מוקצפת בעדינות עם הקצפת ולבסוף להוסיף קציפת ביצים. הוספתי גם שתי כפות אייריש קרים.לערבב בעדינות עד אחידות.

לשטח מעל הבישקוטים שבתבנית.

לפדר באבקת קקאו מרה(ניגוד טעים לקציפה המתקתקה).

למקרר. ולהתענג


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה15/11/2009 03:31
לימונים כבושים - שרי אנסקיו--- פלפלית
15/11/2009 08:01
עוגת שמריםו--- טליון
15/11/2009 08:10
אלף עלים לך, יקירתיו--- ~מרילין~  
15/11/2009 08:46
חמין של שבת עם חיטה ב"קוקי"ו--- איה ו.  
15/11/2009 12:52
עוגת הטירמיסו הראשונה שלי-ו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
15/11/2009 13:00
טירמיסו מבט מלמעלה- עדיין שלמה...ו--- איה ו.  
15/11/2009 13:02
ועודו--- איה ו.  
15/11/2009 13:03
ולקחת ביס עם הכפית.........ו--- איה ו.  
15/11/2009 13:04
עוגת שמרים והפעם במלית שוקולד מריר ונוגט-ו--- איה ו.  
15/11/2009 13:06
ומבט חקרני לנבכי הפרוסה:ו--- איה ו.  
15/11/2009 13:07



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן