...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת שמריםו--- טליון 15/11/2009 08:10

פעם ראשונה שעוגת שמרים יוצאת לי כ"כ מוצלחת!!!
את העוגה טעמתי בשמחת תורה בישיבת ההסדר,אחד הבחורים חימם את העוגה של אמא שלו על הפלטה והיא היתה פשוט חלומית!!!
ביקשתי שישיג לי את המתכון...הכנתי לשבת...וראה זה פלא...סוף סוף יצא לי אותו דבר!!!

במקור העוגה עם מרגרינה,אז העדפתי להפוך אותה לחלבית ולא להשתמש במרגרינה...(חשבתי שאולי זה שאני מחליפה לשמן,זה מה שגורם לעוגה לא לצאת "אותו דבר" כמו שטעמתי...) והיא יצאה מעולה!!!

עוד דבר שלמדתי,זה לרדד עלה כמה שיותר דק וכמה שיותר גדול ככה שיכנס כמה שיותר מילוי (תמיד זה יוצא לי יבש ולא מספיק...)

אז אחרי כל ההקדמות הנה המתכון:

לבשל בסיר:
כוס מים
200 גר' מרגרינה (כאמור-השתמשתי בחמאה)
1 כף מלח (זה נראה לי המון אז שמתי 1/2 כפית)

לשים בקערה:
1 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כוס סוכר
3 ביצים
1/2 כוס מים
ולהוסיף את המים עם המרגרינה

ללוש היטב (10 דק' במיקסר)

להתפיח.
לחלק ל-12 כדורים
לרדד כל כדור למלבן דק,למרוח מעט שמן,לפזר מילוי,לגלגל "צפוף"
ליצור צמה של 2 (סה"כ יוצאות 6 צמות)
למרוח ביצה טרופה ולאפות בחום בינוני כחצי שעה.
(הכי טעים להגיש חמים)

מילוי:
8 כפות קקאו
16 כפות סוכר
(בפעם הבאה אוסיף גם קינמון)





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה15/11/2009 03:31
לימונים כבושים - שרי אנסקיו--- פלפלית
15/11/2009 08:01
עוגת שמריםו--- טליון « הודעה נוכחית
15/11/2009 08:10
אלף עלים לך, יקירתיו--- ~מרילין~  
15/11/2009 08:46
חמין של שבת עם חיטה ב"קוקי"ו--- איה ו.  
15/11/2009 12:52
עוגת הטירמיסו הראשונה שלי-ו--- איה ו.  
15/11/2009 13:00
טירמיסו מבט מלמעלה- עדיין שלמה...ו--- איה ו.  
15/11/2009 13:02
ועודו--- איה ו.  
15/11/2009 13:03
ולקחת ביס עם הכפית.........ו--- איה ו.  
15/11/2009 13:04
עוגת שמרים והפעם במלית שוקולד מריר ונוגט-ו--- איה ו.  
15/11/2009 13:06
ומבט חקרני לנבכי הפרוסה:ו--- איה ו.  
15/11/2009 13:07



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן