...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טארט שוקולד ובננהו--- הדר 2/11/2009 07:46

בננות מתקשרות אצלי לחורף (למרות שעכשיו ניתן לקנותן כל השנה)....
ולכן זו עוגה שאני מכינה רק בחורף - התחילה עונתה של עוגה זו

זו עוגה מ-ע-ו-ל-ה שאני בשום אופן לא מצליחה ברגע זה להיזכר מאיזה מוסף גזיר העיתון ממנו העתקתי אותה נלקח....
טארט שוקולד בננה

קלתית:
1/4 כוס סוכר
קצת יותר מ- 1 כוס קמח
100 ג' מרגרינה קרה
חלמון
1 כף שמנת

מילוי:
3 כפות ריבת משמש
3-4 בננות פרוסות
100 ג' שוקולד מריר
100 ג' חמאה
3 ביצים
11/2 כוס סוכר
1/3 כוס קמח

מכינים בצק מכל חומרי הקלתית, באמצעות מיקסר.
מרדדים לעלעה דק, מעבירים לתבנית ודוקרים.
אופים ב- 180 מעלות מכוסה במשקולות 20 דקות ועוד כ-5 דקות ללא כיסוי.
מורחים ריבה ומסדרים מעל את הבננות.
ממיסים החמאה והשוקולד.
מוסיפים הסוכר ובוחשים.
מוסיפים את כל יתר המרכיבים וטורפים.
יוצקים על הבננות ואופים כ- 25 דקות, עד התייצבות.
לא לייבש את העוגה!!!
מקשטים באבקת קקאו.

גיוון שלי שלא היה במתכון המקורי:
לאחר יציקת תערובת השוקולד על הבננות, מפזרים מעל 'שוקולד צ'יפס'
לבן (או סתם שוקולד לבן קצוץ. בעזרת גב של כף תוחבים מעט את השוקולד
הלבן פנימה, ואופים כנ"ל.
בתיאבון.




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ............. ו--- פלפלית2/11/2009 07:12

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קאפקייקס שוקולד, וויסקי ובירה/הבלוג של שירלו--- הדר  
2/11/2009 07:34
מרק קרם ירקות ירוקים - מ ynet ו--- פלפלית
2/11/2009 07:38
מרק כרובית ותרד עם צנובריםו--- פלפלית
2/11/2009 07:40
מרק עוף עם חלב קוקוסו--- פלפלית
2/11/2009 07:41
טארט שוקולד ובננהו--- הדר « הודעה נוכחית
2/11/2009 07:46
קישואים ברוטב רימונים וצ'ילי - ו--- פלפלית  
2/11/2009 11:03



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן