...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בצק שמרים בסיסי ללחם/ לחמים בטעמיםו--- איה ו.   31/10/2009 13:50

בצק שמרים בסיסי ללחם-
מספיק לארבעה כיכרות בינוניים

מקור- עצמי, בהשפעת מתכוני לחם שונים.


קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר חום
כף מחוקה מלח
7 כפות שמן זית (השתמשתי במתובל עם צ'ילי)
2-3 כוסות מים פושרים- כמה שלוקח

לערבב במיקסר עם וו לישה קמח עם סוכר היטב.
להוסיף שמרים.
לערבב.
להוסיף את שאר החומרים
ומלח להוסיף אחרון.


במיקסר לישה 10 דקות עד קבלת בצק חלק וגמיש.

התפחה ראשונה בטמפרטורת החדר.
התפחה שניה ושלישית במקרר. (לא חייביםשלישית )

מוכן לעבודה. נפלא לעבודה!

הכנת הלחמים:
אחרי תפיחה במקרר לחלק בצק לארבעה חלקים
ליצור מכל חלק כדור לשמן בשמן זית ולהניח בתבנית התנור(על נייר אפייה משומן)
למרוח בביצה בלולה במעט מים
לצפות במה שרוצים

לחכות להכפלת נפח
אפשר ברגע האחרון לחרוץ בכיכר חריצים בעזרת סכין מאוד חדה או לגזור עם מספריים כמה חתכים

לחמם תנור 220 מעלות להניח בו תבנית על תחתית התנור לאחר שהתנור התחמם לשפוך לתבנית הזו מים קרים- נוצרים מיד אדים בתנור

להכניס את התבנית עם הלחמים

לאפות כך 10 דקות

להוציא את התבנית עם המים להנמיך חום ל 180 מעלות לאפות עוד 20 דקות

להוציא ולצנן על רשת





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת.....................ו--- איה31/10/2009 03:35
סקלופיני עוף בזיגוג טחינה וסויהו--- שונט
31/10/2009 08:08
סקלופיני עוף ברוטב קארי/מדרס/ברוקומיני/ומנגו--- שונט
31/10/2009 08:10
סקלופיני ברוטב פיקאטה[צלפים ולימון]ו--- שונט
31/10/2009 08:13
עוגת גבינה ופירורים ו--- יפנית  
31/10/2009 09:25
קציצות בורגול - צמחוני - אהרוניו--- פלפלית
31/10/2009 09:27
בצק שמרים בסיסי ללחם/ לחמים בטעמיםו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
31/10/2009 13:50



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן