...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת טבעת שוקולד וקרם קוקוסו--- איה ו.   22/10/2009 14:26


נשארה לי כוס של קרם קוקוס במקרר, אחרי שהכנתי פירה עם הקרם הזה....

השתמשתי במתכון של קרין גורן מספר השוקולד, וכהרגלי בקודש התאמתי אותו למה שהיה במטבח באותו רגע....לא רציתי להשאיר או חלילה לזרוק מקרם הקוקוס, אז השתמשתי בכולו בעוגה, שזה הרבה יותר משכתוב במתכון המקורי, שיפצתי קצת מסביב, ויצאה עוגה טעימה כל כך, שוקולדית , רכה, והטעם של הקוקוס עם הרום מתקבל מצויין. אחרי שהיה של לילה במקרר היא ממש פצצה! ...סוג של פאד'ג שוקולד.....



מתכון מקורי של קרין גורן מספר השוקולד, והשינויים שלי בסוגריים:


לתבנית טבעת 24 או אינגליש קייק:

250 גרם שוקולד מריר קצוץ (200 גרם בלבד)
125 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר (1/2 כוס)
1/3 כוס+ כף חלב קוקוס (כוס שלמה של קרם קוקוס סמיך ביותר !)
1/3 כוס שמנת מתוקה (לא שמתי בכלל כי היה הרבה קרם קוקוס....)
2 כפות פינה קולדה (אין לי, שמתי 2 כפות רום לבן+ 2 כפות ליקר שקדים)
2 ביצים
100 גרם שקדים טחונים לאבקה
1 כף גדושה קורנפלור
1/2 כוס קוקוס (שמתי קצת יותר)
קמצוץ מלח

(הוספתי 1/4 כוס אבקת קקאו משובחת)

מחממים תנור ל 180 מעלות
ממיסים שוקולד, חמאה, שמנת וחלב קוקוסבמיקרו. מוסיפים פינקולדה ומערבבים היטב. מצננים.
מוסיפים ביצים אחת אחת ומערבבים. מוסיפים שקדים, קורנפלור, קוקוס ומלח ומערבים רק עד קבלת תערובת אחידה.

יוצקים לתבנית משומנת אופים 25-30 דקות עד שהעוגה סדוקה מעט, יציבה למגע ועדיין רכה- היא תתייצב במהלך הקירור.

מעבירים לצלחת הגשה.

אפשר למלא את החלל בקצפת ולפזר פירות....

(אנחנו אכלנו ככה, והיתה לנו טעימה יותר הבוקר, אחרי לילה במקרר....ממכרת לאוהבי שילוב הקוקוס והשוקולד!)





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי ......... ו--- פלפלית22/10/2009 07:13

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מאפינס גבינה ובצל ו--- איה
22/10/2009 10:41
מאפינס תפוחים עם חמאת קינמון ו--- איה
22/10/2009 10:42
מאפינס אספרסו אקספרס ו--- איה
22/10/2009 10:44
שרמולה - סלט פלפלים,קלויים/מבושלים - טליוןו--- פלפלית  
22/10/2009 13:07
עוגיות שוקולד צ'יפס/רביבה וסיליה ו--- יפנית  
22/10/2009 13:54
מאפי שמרים ממולאים- מלוחים וגם מתוקיםו--- איה ו.  
22/10/2009 14:24
עוגת טבעת שוקולד וקרם קוקוסו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
22/10/2009 14:26



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן